Hunguest Hotel Répce Gold

****
Bük
Hunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** BükHunguest Hotel Répce Gold**** Bük

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A négycsillagos Hunguest Hotel Répce Gold szálloda 2004 óta várja vendégeit a nyugati határ közelében, Bükfürdőn.

A szállodát egy csodálatos park köti össze a Hunguest Hotel Répcével, hiszen a két bükfürdői szálláshely közös üzemeltetésben működik. Bük gyógyvize Európa-szerte híres, melynek megelőző és gyógyító hatása a reumatikus és más mozgásszervi problémákra nyújthat enyhülést. A hotelt közvetlen folyosó köti össze a gyógyfürdővel, így a vendégek akár fürdőköpenyben is átjárhatnak egyik épületből a másikba. A Bükfürdőn pihenő vendégek duplán jól járnak, hiszen a hoteltől csupán pár percre van egy másik fürdő is, a Sonnentherme.

Wellness

A szállodával közvetlen összeköttetésben álló gyógyfürdő összesen több mint 5200 m² vízfelülettel várja látogatóit. A gyógy- és termálvíz mellett normál vizes medencéi is vannak. A Répce Gold wellness szálloda saját wellness részleggel is rendelkezik.

  • finn- és infraszauna
  • gőzkabin
  • jacuzzi
  • úszómedence
  • jégkása zuhany
  • aktív sportprogramok
  • hagyományos és alternatív masszázsok
  • szépségszalon

Szobák

A Répce Gold hotelben 188 szoba van, ezek zöme kétágyas, és van köztük pótágyazható is. Emellett a szálloda családi szobákkal és apartmanokkal, valamint jacuzzis VIP lakosztályokkal is rendelkezik, illetve vannak mozgássérült vendégek számára kialakított szobák is. A büki szálloda bababarát eszközökkel gondoskodik a kisgyermekkel érkező vendégek kényelméről és minden szoba klimatizált. Akik luxusra vágynak, azok számára a 70 négyzetméteres VIP lakosztályok nyújtanak kényeztetést beépített jacuzzival, hatalmas terasszal és fantasztikus kilátással.

Rendezvények

A Répce Gold szálloda kiváló technikai felszereltség mellett 80 fő befogadására alkalmas, 2 szekcióteremből álló, összenyitható konferenciateremben biztosít helyszínt csapatépítő tréningek, céges rendezvények vagy üzleti megbeszélések megrendezésére.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások