Walden Hotel

***
Dobogókő
Walden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** DobogókőWalden Hotel*** Dobogókő

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Budapesttől nem messze, a Pilis legszebb részén várja vendégeit a háromcsillagos Walden Hotel Dobogókőn. A szálloda madárbarát kertjében, egy tanösvényen keresztül haladva, a vendégek testközelből ismerhetik meg hazánk madárvilágát. A Pilis számtalan túrázási lehetőséget kínál, de Esztergom, Visegrád és Szentendre is közel van.

Szobák

A Walden Hotel 34 egyedileg kialakított, kétágyas szobával és 8 apartmannal gondoskodik vendégei elhelyezéséről. Az első emeleti szobák és az apartmanok mindegyike erkélyes és az ősparkra nyílik. A két légterű apartmanok különbejáratú fürdőszobával rendelkeznek. A szobák egy része pótágyazható, illetve egyágyas elhelyezéssel is kérhető. Minden szobában található fürdőkád vagy zuhanyzó, telefon, hajszárító és fürdőköpeny.

Rendezvények

A dobogókői szálloda konferencia központjának legnagyobb terme akár 200 fő befogadására is alkalmas, üzleti és céges megbeszélések, továbbképzések és szakmai rendezvények megtartására egyaránt megfelelő.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások