Hotel Korona

***
Hajdúszoboszló
Hotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** HajdúszoboszlóHotel Korona*** Hajdúszoboszló

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Hajdúszoboszló csendes üdülőövezetében, mégis közel a belvároshoz és a gyógyfürdőhöz várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Korona. A családias hangulatú szálloda a többhetes gyógyüdülések, a családi nyaralások vagy akár egy hétvégi kikapcsolódás számára egyaránt ideális.

Wellness

A szálloda wellness szigetének szolgáltatásai kellemes kikapcsolódást kínálnak.

  • kültéri medence
  • finn szauna
  • infra kabin
  • infra szolárium
  • gyógykezelések
  • masszázsok

Szobák

A hajdúszoboszlói Hotel Korona modern bútorozású, kényelmes a zuhanyzós fürdőszobával ellátott szobákban kínál elhelyezést vendégei számára, melyek alapfelszereltségéhez a televízió, a minibár és a telefon is hozzátartozik. Néhány szoba erkélyes, illetve teakonyhával felszerelt. A családi szobák 4-5 fő számára kínálnak kényelmes elhelyezést. Egyikük kétszobás, míg a másik egy légterű, melyhez erkély és konyha is tartozik. A tágas, kétszobás lakosztályokban akár 4 fő is elfér, a fürdőszobában kád van.

Hasonló szállások