Hotel Yacht Club

***
Siófok
Hotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** SiófokHotel Yacht Club*** Siófok

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Siófok vitorláskikötőjében, közvetlenül a vízparton, csendes környezetben, a városközponthoz mégis közel várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Yacht Club.

A település nemcsak a pezsgő nyári időszakban jó választás, de ősszel és télen is remek feltételeket kínál a kikapcsolódásra. A siófoki szálloda kiváló bázisa lehet a Balaton környékét felfedező kirándulásoknak.

Wellness

A szálloda közelében található élményfürdő sokrétű wellness szolgáltatásokat nyújt, de a Yacht Club Hotel is gondoskodik a vendégek kikapcsolódásáról és zavartalan pihenéséről.

  • fedett és szabadtéri pezsgőfürdő
  • finn szauna
  • napozóterasz
  • fitneszterem

Szobák

A nemrégiben felújított siófoki Hotel Yacht Club 29 szobában barátságos környezetben kínál elhelyezést, ugyanakkor eleget tesz a modern komfort követelményeinek is. A légkondicionált és többségében erkélyes szobákban telefon, televízió, internet csatlakozás és minibár található. A kétágyas szobák mellett apartmanokat és családi szobák is foglalhatók, melyek egy hálószobából, fürdőszobából és nappaliból állnak.

Rendezvények

A szálloda 40-60 fős üzleti találkozók, tréningek, konferenciák vagy családi események számára biztosít kiváló rendezvényhelyszínt.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások

  • Solero Hotel** Siófok Siófok egyik platánfákkal övezett, romantikus utcájában, a város központjában várja vendégeit a …
  • Lidó Hotel*** Siófok Siófok népszerű szállodasorán, közvetlenül a vízparton várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Lidó. …
  • Green Garden Hotel*** Siófok A Green Garden Hotel, Siófok nyugodt, csendes részén, az Aranyparton lévő szabad …