Pannonia Hotel

****
Sopron
Pannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** SopronPannonia Hotel**** Sopron

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Sopron történelmi belvárosában várja vendégeit a város legrégibb szállodája, a négycsillagos Pannonia Hotel.

Az 1800-as évek végén épült szálloda klasszicista hangulatot áraszt, ugyanakkor korszerű szolgáltatásokat nyújt. A város egy órányira van Bécstől, ahová érdemes kirándulni, de Sopron és környéke is rengeteg látnivalót, kirándulási lehetőséget tartogat. A soproni szálloda jó elhelyezkedésének köszönhetően a város nevezetességei gyalogosan is elérhető közelségben vannak.

Wellness

A Pannonia Med Hotel wellness részlegének szolgáltatásai gondoskodnak a szállóvendégek kikapcsolódásáról és feltöltődéséről. A szállodában emellett fogászat és plasztikai sebészeti rendelő is működik.

  • uszoda
  • infra szauna
  • szolárium
  • aromaterápia
  • pezsgőfürdő

Szobák

A soproni hotel 79 egyedileg kialakított szobával és nemzetközi színvonalú szolgáltatásokkal gondoskodik vendégei kényelméről. A szobakínálatban 14 apartman is megtalálható.

Egyágyas szoba

A szoba antik bútorokkal berendezett, az utcára néz.

Standard kétágyas szoba

A kis alapterületű szobák felszereltsége a többi szobáéval azonos. Az utcafrontra illetve a szálloda belső kupolájára néznek.

Superior kétágyas szoba

A nagyobb alapterületű, magasabb komfortfokozatú szobák részben antik, részben stílbútorral vannak berendezve, a hálószobában hatalmas franciaágy van. A szobák klimatizáltak, egyedi hűtés- és fűtésszabályzóval vannak ellátva, részben balkonnal, erkéllyel is rendelkeznek.

Apartman

A két légterű családi apartmanban négy személy is elfér kényelmesen. Az előszobából két hálószoba nyílik, amihez egy közös fürdőszoba tartozik.

Rendezvények

A soproni Pannonia Hotel rendezvénytermei és történelmi hangulatú épülete ideális helyszínt biztosítanak konferenciák, magas színvonalú üzleti találkozók vagy családi események megtartásához. A szállodának tetőterasza is van, ami szintén bérelhető.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások