Katica Vendégház

Aggtelek
Katica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház AggtelekKatica Vendégház Aggtelek

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Katica Vendégház az Aggteleki Nemzeti Park területén található cseppkőbarlanghoz közel, de mégis csendes környezetben, a forgalomtól távol helyezkedik el.

Szolgáltások

Az aggteleki vendégház udvarán játszótér, állatsimogató és kültéri medence szolgálja a vendégek kényelmét, továbbá szalonnasütési, bográcsozási és grillezési lehetőség is van. A vendégházban igény esetén reggelit és meleg vacsorát tudnak biztosítani. Az autóval érkező vendégek részére saját zárt parkoló áll rendelkezésre. A szálláshelyen WiFi internet kapcsolat elérhető.

Szobák

A családias hangulatú aggteleki szálláshely 7 db, részben pótágyazható, fürdőszobás, tévével ellátott szobával és egy felszerelt konyhával, étkezővel rendelkezik. Az összes férőhely 40 fő.