Blog


Magyarország legrégebbi szállodái

Közzétéve:
 

Az ország történelmét nem csak a várakon, múzeumokon keresztül ismerhetjük meg, hanem a nagy múltú hotelekben pihenve is. Cikkünk bemutatja hazánk legrégibb szállodáit, melyek a mai napig szívesen fogadják a vendégeket.

 
 

 

Látnivalók Nyíregyházán

Közzétéve:
 

Mai cikkünk hazánk hetedik legnagyobb városát, a folyamatosan változó és pezsgő Nyíregyházát mutatja be.

A település környéke már a honfoglalás éveiben lakott terület volt, és azóta folyamatosan fejlődve az Észak-Alföld egyik legfontosabb központja lett. A megyeközpont gazdag történetét látnivalóin keresztül ismerhetjük meg igazán.

 
 

 

Látnivalók Szombathelyen

Közzétéve:
 

Mai cikkünk Magyarország egyik leggazdagabb történelmi múlttal rendelkező városának nevezetességeit mutatja be, melyek az ősidőktől kezdve napjainkig folyamatosan bővülve ékesítik Szombathely utcáit.

Szombathely területét már az ősember is szívesen választotta otthonának, az ókori Pannónia legnagyobb kereskedelmi útvonala, a Borostyánút pedig épp emellett a város mellett húzódott. A történelmi város manapság is komoly szereppel bír, főleg turisztikai látványosságainak köszönhetően.

 
 

 

Budapesti múzeumok

Közzétéve:
 

Mai cikkünk bemutatja fővárosunk legérdekesebb, legnagyobb, leggazdagabb múzeumait, ahol a történelem és a művészet egyszerre van jelen.

 
 

 

Miskolc látnivalói

Közzétéve:
 

Mai cikkünkben az ország harmadik legnagyobb városát, és egész Európa egyik legrégebbi települését fogjuk bemutatni.

 
 

 

Kecskemét látnivalói

Közzétéve:
 

Magyarország legnagyobb megyéjének székhelye, a Duna-Tisza köze egyik regionális központja, Jókai szerint a „puszták metropolisza”. Mai cikkünk Kecskemét legszebb látnivalóit gyűjti össze.

 
 

 

Tatai Vadlúd Sokadalom

Közzétéve:
 

Tata városa évszázadok óta csodálhatja, ahogy minden évben vadludak egész serege érkezik a messzi északról, hogy a telet az Öreg-tónál vészelje át. Idén vegyen részt Ön is ebben a páratlan eseményben, és látogasson el az ország egyik legcsendesebb, de leglátványosabb fesztiváljára!

 
 

 

Budapest Maraton

Közzétéve:
 

A már 29 éves, legendás sportesemény, a Budapest Maraton idén sem maradt el. Október 11-én Ön is futhatott vagy szurkolhatott fővárosunk legnagyobb maratonján!

 
 

 

Étteremhajók Budapesten

Közzétéve:
 

Mi lehetne romantikusabb vagy különlegesebb egy gyönyörű hajón eltöltött vacsoránál? A főváros szívében, a Duna hullámain ringatózva fenséges ételeket fogyaszthatunk, ha meglátogatjuk valamelyik éttermhajót.

 
 

 

Olcsó wellness hotelek

Közzétéve:
 

Mai cikkünk bemutatja azokat a belföldi szállodákat, amelyekben a legkedvezőbb áron valósulhat meg testi és lelki felüdülésünk. Az olcsó wellnesshotelek listáját mindenkinek érdemes böngészni, aki kedvező áron szeretne kikapcsolódni…

 
 

 

Legszebb váraink

Közzétéve:
 

Váraink a történelem nagy pillanatainak voltak szemtanúi, bejárni őket pedig minden korosztály számára izgalmas kirándulás. Mai cikkünk bemutat néhány ismertebbet a Magyarországon fennmaradt várak közül.

 
 

 

Történelmi borvidékek

Közzétéve:
 

A borászatnak évezredes hagyományai vannak hazánk területén, nem is csoda, hogy ez az egyik legkülönlegesebb ismertetőjegyünk külföldön. Mai cikkünkben Magyarország néhány ismert borvidékét mutatjuk be.

 
 

 

Őszi programok a Danubius szállodákban

Közzétéve:
 

A Danubius Hotels Group szállodáinak tematikus szervezett hétvégéi változatos programokat kínálnak az aktív kirándulástól, kulturális barangolásokon át az egészségük megőrzése érdekében szervezett lébőjt kúrákig…

 
 

 

Európa Hajó

Közzétéve:
 

A különleges rendezvények különleges helyszínt kívánnak, az Európa Hajó pedig kiváló lehetőséget biztosít ehhez.

 
 

 

Erdei kisvasutak

Közzétéve:
 

Magyarországon 21, mind a mai napig működő kisvasút viszi a kirándulókat gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyszínekre. Mai cikkünk a legszebb tájakat átszelő vonalakat veszi sorra.

 
 

 

Panoptikumok

Közzétéve:
 

Vannak múzeumok, ahol fontos történelmi eseményekre emlékeznek. Van, ahol híres személyek tárgyait tekinthetjük meg. A panoptikumokban viszont magukat a híres személyeket állítják ki. Az élethű viaszfigurák egyik legismertebb lakóhelye a londoni Madame Tussaud panoptikuma. Szerencsére nem kell Angliáig mennünk egy ilyen élményért. Mai cikkünkben Magyarország legérdekesebb panoptikumait mutatjuk be.

 
 

 

Budapest környéki konferenciahotelek

Közzétéve:
 

Mai cikkünk a főváros közelében lévő néhány kiváló rendezvény és konferencia helyszínt mutat be. Ezek a Budapestről kb. 1 órán belül megközelíthető szállodák kedvelt helyszínei a céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, kisebb-nagyobb konferenciáknak.

 
 

 

Háromcsillagos konferenciahotelek Budapesten

Közzétéve:
 

Fővárosunkban sok kiváló rendezvényhelyszín található. Mai cikkünkben a háromcsillagos konferenciahotelek közül mutatunk be néhányat, melyek céges rendezvények, konferenciák, előadások, termékbemutatók kiváló helyszínei lehetnek.

 
 

 

Miskolci Sörfesztivál

Közzétéve:
 

Szeptember első hétvégéjén ismét Miskolc lesz a fesztiválozók úti célja, ahol már harmadik alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb sörfesztiválját.