Blog


Forma 1 Magyar Nagydíj

Közzétéve:
 

Július végén ismét motorok robajától lesz hangos a Hungaroring, hiszen újra hazánkba érkezik a „száguldó cirkusz”.

 
 

 

Tatai Vadlúd Sokadalom

Közzétéve:
 

Tata városa évszázadok óta csodálhatja, ahogy minden évben vadludak egész serege érkezik a messzi északról, hogy a telet az Öreg-tónál vészelje át. Idén vegyen részt Ön is ebben a páratlan eseményben, és látogasson el az ország egyik legcsendesebb, de leglátványosabb fesztiváljára!

 
 

 

Kecskemét látnivalói

Közzétéve:
 

Magyarország legnagyobb megyéjének székhelye, a Duna-Tisza köze egyik regionális központja, Jókai szerint a „puszták metropolisza”. Mai cikkünk Kecskemét legszebb látnivalóit gyűjti össze.

 
 

 

Üdülőszállodák Budapesten

Közzétéve:
 

Nem kell messzire utazni a fővárostól, ha egy kis családi felüdülésre, vagy romantikus kiruccanásra vágyunk. Cikkünk bemutat néhányat Budapest legkedveltebb üdülőszállodái közül.

 
 

 

Étteremhajók Budapesten

Közzétéve:
 

Mi lehetne romantikusabb vagy különlegesebb egy gyönyörű hajón eltöltött vacsoránál? A főváros szívében, a Duna hullámain ringatózva fenséges ételeket fogyaszthatunk, ha meglátogatjuk valamelyik éttermhajót.

 
 

 

Olcsó wellness hotelek

Közzétéve:
 

Mai cikkünk bemutatja azokat a belföldi szállodákat, amelyekben a legkedvezőbb áron valósulhat meg testi és lelki felüdülésünk. Az olcsó wellnesshotelek listáját mindenkinek érdemes böngészni, aki kedvező áron szeretne kikapcsolódni…

 
 

 

Eger, a barokk város

Közzétéve:
 

Eger Észak-Magyarország második legnépesebb városa, jelentős oktatási és kulturális központ. Számos világhírű múzeummal és műemlékkel is rendelkezik, melyek közül a legismertebb az egri vár. Eger nevét egy aszteroida és egy marsi kráter is viseli. Mai cikkünkben Eger gyönyörű barokk városának legismertebb nevezetességeit mutatjuk be.

 
 

 

Európa Hajó

Közzétéve:
 

A különleges rendezvények különleges helyszínt kívánnak, az Európa Hajó pedig kiváló lehetőséget biztosít ehhez.

 
 

 

Erdei kisvasutak

Közzétéve:
 

Magyarországon 21, mind a mai napig működő kisvasút viszi a kirándulókat gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyszínekre. Mai cikkünk a legszebb tájakat átszelő vonalakat veszi sorra.

 
 

 

Panoptikumok

Közzétéve:
 

Vannak múzeumok, ahol fontos történelmi eseményekre emlékeznek. Van, ahol híres személyek tárgyait tekinthetjük meg. A panoptikumokban viszont magukat a híres személyeket állítják ki. Az élethű viaszfigurák egyik legismertebb lakóhelye a londoni Madame Tussaud panoptikuma. Szerencsére nem kell Angliáig mennünk egy ilyen élményért. Mai cikkünkben Magyarország legérdekesebb panoptikumait mutatjuk be.

 
 

 

Budapest környéki konferenciahotelek

Közzétéve:
 

Mai cikkünk a főváros közelében lévő néhány kiváló rendezvény és konferencia helyszínt mutat be. Ezek a Budapestről kb. 1 órán belül megközelíthető szállodák kedvelt helyszínei a céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, kisebb-nagyobb konferenciáknak.

 
 

 

Háromcsillagos konferenciahotelek Budapesten

Közzétéve:
 

Fővárosunkban sok kiváló rendezvényhelyszín található. Mai cikkünkben a háromcsillagos konferenciahotelek közül mutatunk be néhányat, melyek céges rendezvények, konferenciák, előadások, termékbemutatók kiváló helyszínei lehetnek.

 
 

 

Pécs, a kultúra városa

Közzétéve:
 

Pécs a Dél-Dunántúl legnagyobb városa, jelentős kereskedelmi, oktatási és idegenforgalmi központ. Európa 2010-es kulturális fővárosa megszámlálhatatlan különleges programot kínál mindenkinek. Mai cikkünk Pécs látnivalóit mutatja be.

 
 

 

Látnivalók a Balaton környékén

Közzétéve:
 

A családi nyaralások legnépszerűbb célpontja minden évben a magyar tenger. Ha idén a strandolás mellett valami mással is szeretné még élvezetesebbé tenni a pihenést, mai cikkünk mutat néhány tippet ehhez.

 
 

 

Barlangok

Közzétéve:
 

Az ember néha szeret új, a megszokottól teljesen eltérő környezetben lenni és egy barlangi séta pont ilyen. Egy teljesen új világ, más szabályokkal és látványvilággal. Mai cikkünkben Magyarország néhány ismert, turisták számára is látogatható barlangját mutatjuk be.

 
 

 

Olcsó siófoki szállás

Közzétéve:
 

Itt a nyári szünet, el lehet kezdeni a nyaralás megszervezését. Ha a választás idén is a megunhatatlan Balatonra esne, mai cikkünkben bemutatjuk Siófok legkedvezőbb árú szálláshelyeit.

 
 

 

Bográcsozás szállodákban

Közzétéve:
 

Ha jó az időjárás és épp kikapcsolódni készülünk pár napra, remek program lehet a bográcsozás, a szabadtéri sütés-főzés. Ez céges rendezvények, csapatépítő programok esetén is jó ötlet, hiszen egy kis közös főzőcskézés biztosan összehozza a társaságot. Mai cikkünk bemutat néhány bográcsozási lehetőséggel rendelkező szállodát az országban.