Blog


Budavári Borfesztivál

Közzétéve:
 

Idén sem lehet csendes a Budai vár, hiszen rendezvények egész hada ostromolja egész évben. Szeptember 10-14. között ezúttal a legfinomabb magyar boroké lesz a főszerep, amihez jobb helyszínt nem is lehetett volna találni.

 
 

 

Mesterségek ünnepe

Közzétéve:
 

2014. augusztus 16. és 20. között, öt napon át vásári forgatag tölti meg a Budavári Palotát a Mesterségek Ünnepén. Mai cikkünk bemutatja, milyen programokat kínál ez az idén már 28 éves hagyományőrző rendezvény.

 
 

 

Debreceni Virágkarnevál

Közzétéve:
 

Augusztus 15-én kezdődik, és majdnem egy egész héten át tart majd a nyár egyik legszebb, legszínesebb rendezvénye, a Debreceni Virágkarnevál.

 
 

 

Látnivalók a Balaton környékén

Közzétéve:
 

A családi nyaralások legnépszerűbb célpontja minden évben a magyar tenger. Ha idén a strandolás mellett valami mással is szeretné még élvezetesebbé tenni a pihenést, mai cikkünk mutat néhány tippet ehhez.

 
 

 

Forma 1 Magyar Nagydíj

Közzétéve:
 

Július végén ismét motorok robajától lesz hangos a Hungaroring, hiszen újra hazánkba érkezik a „száguldó cirkusz”.

 
 

 

Balatonfüredi borhetek

Közzétéve:
 

Már több mint nyolcvan éves hagyomány, hogy minden augusztusban a Balatonfüred-Csopaki borvidék legjobb borászatai összejönnek, hogy megrendezzék az ország egyik legkülönlegesebb gasztronómiai fesztiválját.

 
 

 

Sziget Fesztivál

Közzétéve:
 

Az elmúlt 22 év alatt Európa egyik legnépszerűbb könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát a világhírű Sziget Fesztivál. Mai cikkünk ízelítőt ad a megszámlálhatatlan különleges programból, ami majd itt vár minket.

 
 

 

Barlangok

Közzétéve:
 

Az ember néha szeret új, a megszokottól teljesen eltérő környezetben lenni és egy barlangi séta pont ilyen. Egy teljesen új világ, más szabályokkal és látványvilággal. Mai cikkünkben Magyarország néhány ismert, turisták számára is látogatható barlangját mutatjuk be.

 
 

 

Arborétumok

Közzétéve:
 

Akik érdeklődnek a növények világa iránt, mindenképp látogassanak el egy arborétumba. Ez egyfajta botanikus kert, a fák, cserjék és virágok birodalma. Elbűvölő színek, illatok és nyugodt séták jellemzik ezeket a kerteket. Céljuk az oktatás, a ritka fajok termesztése, kutatása és védelme. Mai cikkünkben hazánk néhány ismert arborétumát mutatjuk be.

 
 

 

Üdülőszállodák Budapesten

Közzétéve:
 

Nem kell messzire utazni a fővárostól, ha egy kis családi felüdülésre, vagy romantikus kiruccanásra vágyunk. Cikkünk bemutat néhányat Budapest legkedveltebb üdülőszállodái közül.

 
 

 

Szállodák kültéri medencével

Közzétéve:
 

Szinte mindenki víz közelében képzeli el a nyaralást, hiszen ez egyszerre nyújt remek szórakozást, és véd meg a nyári napok kíméletlen forróságától. Mai cikkünk bemutatja a külső medencével rendelkező belföldi szállodák legjobbjait.

 
 

 

Egri Bikavér Ünnep

Közzétéve:
 

Páratlan nyári programokat ígér a mindig színes és változatos Eger. Július közepén az ország talán legkülönlegesebb gasztronómiai eseményére, az Egri Bikavér Ünnepre vár mindenkit szeretettel.

 
 

 

Győrkőcfesztivál

Közzétéve:
 

Július első hétvégéjén Győr belvárosában a gyerekeké lesz a főszerep, hiszen idén hetedik alkalommal rendezik meg a nagy hírű Győrkőcfesztivált.

 
 

 

Művészetek Völgye

Közzétéve:
 

Magyarország számtalan kulturális rendezvénye között is páratlan, amit a Művészetek Völgye nyújt a látogatóinak minden évben. Cikkünk a Kapolcson született fesztivál legérdekesebbnek ígérkező programjait mutatja be.

 
 

 

Volt Fesztivál

Közzétéve:
 

Senkinek nem kell bemutatni Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei fesztiválját, a Volt Fesztivált. Nézzük, idén milyen programokért érdemes elindulni Sopron városába!

 
 

 

Olcsó siófoki szállás

Közzétéve:
 

Itt a nyári szünet, el lehet kezdeni a nyaralás megszervezését. Ha a választás idén is a megunhatatlan Balatonra esne, mai cikkünkben bemutatjuk Siófok legkedvezőbb árú szálláshelyeit.

 
 

 

Bográcsozás szállodákban

Közzétéve:
 

Ha jó az időjárás és épp kikapcsolódni készülünk pár napra, remek program lehet a bográcsozás, a szabadtéri sütés-főzés. Ez céges rendezvények, csapatépítő programok esetén is jó ötlet, hiszen egy kis közös főzőcskézés biztosan összehozza a társaságot. Mai cikkünk bemutat néhány bográcsozási lehetőséggel rendelkező szállodát az országban.