Négycsillagos konferenciahotelek Budapesten


Közzétéve:
 

Legyen az családi vagy céges rendezvény, életünk nagy eseményeinek helyszíne is épp olyan fontos, mint maga az alkalom. Mai cikkünkben Budapest legjobb négycsillagos konferenciahotelei szerepelnek.

Rendezvény ajánlatkérés

Danubius Hotel Arena ****

Magyarország egyik vezető konferencia szállodája már elhelyezkedését tekintve is kiváló rendezvényszervezésre, hiszen a Papp László Budapest Sportaréna, a SYMA Rendezvény és kongresszusi központ, valamint a Puskás Ferenc Stadion közvetlen szomszédságában találhatunk rá. A metróállomás közelségének köszönhetően az összes nagyobb pályaudvar, és a városközpont is könnyen elérhető. 10 kiválóan felszerelt, légkondicionált konferenciaterem tartozik a szállodához, melyek akár 330 fős vendégsereg befogadására is képesek. A teljes épületben szélessávú WiFi igényelhető, a hotel előtt pedig megoldható a parkolás személyautókkal és a közvetlen közelben buszokkal is.

budapesti konferenciahotelbudapesti konferenciaszálló

Novotel Budapest City ****

A Budapest Kongresszusi Központ és a szomszédságában található szálloda Magyarország első számú rendezvényhelyszínét biztosítja. Az ország legnagyobb, 2000 fős konferenciaterme mellett további 18 szemináriumterem közül választhatunk. A legmodernebb berendezések, mint például fény- és hangstúdió, tolmácsberendezés, vagy akár szavazóberendezés is segíthet az események tökéletes lebonyolításában. A közelben található a MOM Sport Uszoda és Sportközpont és a Larus Rendezvényközpont is.

kongresszusi központbudapesti kongresszusi központ

Danubius Hotel Flamenco ****

A budai zöldövezetben, mégis közel a belvároshoz áll a Danubius Hotel Flamenco. Konferenciák, kiállítások, megnyitók, tréningek, fogadások kiváló helyszíne a 15 szakszerűen felszerelt terem bármelyike, melyek közül a legnagyobb akár 500 fő befogadására is képes. A szállodát körülvevő gyönyörű park, az ingyenes wellness- és fitneszközpont könnyű kikapcsolódást ígér a vendégeknek. Busszal, villamossal és a 4-es metróval is könnyen megközelíthető, de őrzött parkoló is tartozik hozzá.

konferencia szállodakonferencia hotel

Rubin Hotel ****

A Sas-hegy lábánál 11 légkondicionált különterem szolgál konferenciák, fogadások, esküvők, továbbképzések helyszíneként. A 300 fő befogadóképességű termekbe térítésmentesen biztosítják a komolyabb rendezvényekhez elengedhetetlen alapfelszereltséget. Kiváló parkolási lehetőséget kínál a szálloda kültéri parkolója. A rendezvények hangulatától függően lehetőség van wellness- és sportközpont, illetve a bowlingpályák igénybevételére.

budapesti konferenciahelyszínbudapesti rendezvény helyszín

Danubius Health Spa Resort Margitsziget **** és Danubius Grand Hotel Margitsziget ****

A margitszigeti szállodák nem csak gyógyvizünkek köszönhetik népszerűségüket. A földalatti folyosóval összekötött hotelek egymást kiegészítve alkotnak tökéletes rendezvényhelyszínt. 8 jól felszerelt konferenciatermük némelyike akár 450 fő befogadására is képes, de teraszaik, éttermeik és különtermeik is kiválóak esküvők, üzleti tárgyalások, bankettek vagy fogadások megtartására, ráadásul a vendégek számára lehetőség van a különféle gyógykezelések igénybevételére is.

rendezvényhelyszín Budapestenrendezvény helyszín Budapesten

Mercure Budapest Buda ****

A Déli pályaudvartól nem messze, néhány metrómegállónyira a városközponttól áll a Mercure Budapest Buda szálloda. Fedett mélygarázs és őrzött parkoló várja a gépkocsival érkezőket. Termeik nagyszabású, akár 300 fős rendezvények, például sajtótájékoztatók, szemináriumok, konferenciák, gálavacsorák kiváló helyszínei lehetnek. A szálloda étterme a legkülönlegesebb étel- és italkínálattal gondoskodik a résztvevők szórakozásáról.

konferenciateremrendezvényterem

A szoba.hu munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, ha konferencia vagy egyéb rendezvény helyszínét keresi. Kérjük, kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Hozzászólások

hozzászólás