Szállodák bowlingpályával


Közzétéve:
 

A bowling igazi családi-baráti sport, ami a kezdők számára is szórakoztató. Ha a szabadidejében szeret bowlingozni vagy szívesen kipróbálná ezt a sportot, akkor a cikkünkben szereplő szállodákban érdemes szobát foglalnia. A bowlingpálya céges rendezvények esetén is jól jöhet, a játék csapatépítő programnak is kiváló.


Szállodák bowlingpályával

Hotel Pólus*** Budapest

A Pólus Hotel a főváros szélén, a XV. kerületben, a Pólus Center bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában található. Az autóval érkező vendégek könnyen és egyszerűen megközelíthetik a szállodát az M3-as autópálya irányából.

A hotel remek bowling pályát biztosít a vendégek számára. Az épület 6. emeletén egy modern, négysávos pálya van. A bowling bár teraszáról a budai hegyekig ellátni és különtermében 100 főt is képesek fogadni. Vállalják versenyek szervezését és díjak kiosztását is.

Ha kimerültünk a bowlingozás után, a 133 szoba egyikében pihenhetünk le. Uszoda, szauna, fitneszrészleg, étterem és drink bár is várja a vendégeket.

Rubin Hotel**** Budapest

A Hotel Rubin 85 szobában és 9 apartmanban kínál elhelyezést vendégei számára, melyekben telefon, TV, széf, minibár és WiFi is van. A szálloda 2400 m2-es, 3 szintes sportcentruma családias hangulatú wellness-, sport- és szabadidő központja minden igényt kielégítő szolgáltatásokat kínál.

A wellness és sportközpontban két szinten négy pálya, valamint a Bowling Bárban italok, üdítők és szendvicsek várják a vendégeket. Előzetes pályafoglalás alapján tartanak nyitva, céges rendezvényeket és gyerekzsúrokat is szívesen fogadnak.

Kastélyhotel SasvárParádsasvár

Az 1800-as években épült kastélyhotel egy igazi történelmi birtokon, a Mátra elbűvölő vidékén várja a vendégeket. A különleges hangulatot tovább fokozza, hogy három különböző stílusú része van a kastélyszállónak: Renaissance, Rendez-vous, Romantique. A Renaissance épületrész biedermeier és empire stílusú bútorokkal van berendezve és a fejedelmi lakosztályhoz komornyik is jár. A Rendez-vous szárny a szerelmesek számára ideális, 8 szobája a cseresznye és a mályva színeiben pompázik. A Romantique szárnyban 32 szoba van, zöld színeivel, pótágyas szobáival a családosoknak kedvez.

A festői környezetben fekvő szállodában a wellness mellett bowlingozni is van lehetőségünk. Ezen kívül még fallabda, biliárd, fittnessterem és kültéri teniszpálya is várja a vendégeket.

Hotel Famulus**** Győr

A Hotel Famulus Győr történelmi belvárosa mellett, az új városrészben található és jól felszerelt szobáival csábítja az arra járókat. Vezetékes telefon, internet, minibár, ébresztős rádió, légkondicionáló jár a szobákhoz.

A szálloda kellemes hangulatú bowling clubja kedd és szombat között várja a vendégeket. Előzetes bejelentkezés alapján csoportokat is szívesen fogadnak.

Ha egy kicsit lazítani akarunk a bowling után, a kényeztető kakaóvajas masszázs, magnéziumos izomlazítás, talpreflex masszázs és sok más különlegesség vár a kipróbálásra a szálloda wellness részlegén.

Erzsébet Park Hotel*** Parádfürdő

A háromcsillagos szálloda Budapesttől 110 km-re, Gyöngyös és Eger között félúton, jó levegővel, csodás környezetben várja vendégeit. Parádfürdő egy csendes kistelepülés a Mátrában, igazi vadregényes környezetben kínál menedéket a város zaja és a hétköznapok fáradalmai elől.

A birtok 1893-ban épült és 2002-ben illetve 2008-ban is bővítették. A bővítéseknek köszönhetően 99 különböző szobát alakíthattak ki, melyek közül a vendégek ízlésük szerint válogathatnak. A változatosságot növeli a török fürdő, a finn szauna, az aroma- és sókabin és a pezsgőfürdő.

Az épület Zsuzsanna szárnyában, a kávézó mellett kapott helyet a négypályás bowling club. Emellett biliárd terem és nyitott teniszpálya is a vendégek rendelkezésére áll.

Anna Grand Hotel Wine & Vital**** Balatonfüred

A balatonfüredi hotel 200 éves klasszicista stílusú épületben 100 szoba gondoskodik a vendégek kényelméről. A többféle szoba (classic, classic premium, deluxe, executive) és lakosztály közül mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának valót. A szálloda az évente megrendezett az Anna-bálok helyszíneként szolgál.

A hotel 4 sávos automata bowling pályáját szállóvendégek és külsősök egyaránt használhatják. 10 vagy 30 alkalmas bérletet is lehet váltani. Balatonfüredi lakosoknak 20% kedvezmény jár.

Old Lake Golf Hotel**** Tata

A 34 szobás tatai szálloda, a négycsillagos Old Lake Golf Hotel arborétumi környezetben helyezkedik el. Közép-Magyarország egyetlen golf és wellness szállodája Budapesttől és Győrtől kevesebb mint 1 órára található.

A szálloda minimal art stílusban berendezett bowling bárja színvonalas, otthonos és meghitt hangulatával kiválóan alkalmas szabadidős kikapcsolódásra, valamint a családi, baráti és kisebb céges rendezvények lebonyolítására. A bárban a bowling (kétszakaszos szabályos 18 méter hosszú zsinóros pályák) mellett biliárd, csocsó és darts is helyet kapott, hogy élvezetesebbé tegye a játékot, szórakozást és a pihenést a gyermekek és a felnőttek számára.

Ön szeret bowlingozni?

A szoba.hu teljes belföldi szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás