Budapesti termálhotelek


Közzétéve:
 

Budapest híres termálforrásai gyógyító erejéről. Ez a világ egyetlen nagyvárosa, ahol több mint 80 termálvíz forrás található. Mai cikkünk öt olyan szállodát mutat be, amely remekül használta ki ezeket az adottságokat.

The Aquincum Hotel Budapest

The Aquincum Hotel *****	 BudapestAz Árpád híd budai hídfőjétől pár percre található a számos sikert elért 5 csillagos szálloda. A Magyar Turizmus Zrt. Minőség Díja, a Turizmus Trend Díj második helyezése és még sok más elismerés mellett ez a szálloda büszkélkedhet a Magyar Szállodaszövetség által adott „Zöld Szálloda Díj” kitüntetéssel is, melyet a környezetvédelem iránti elkötelezettségével érdemelt ki.

310 vendégszoba várja a minőségi kikapcsolódásra vágyókat. A vendégek részére ingyenes WiFi elérhető az egész épületben és napi több alkalommal is transzfert biztosít a hotel a belvárosba és vissza. Az 1660 négyzetméteres Spa részleg (benne úszó- és termálmedencékkel, finn szaunákkal, gőzfürdőkkel, illetve a jól felszerelt fitneszteremmel) kínál természetes, egészséges felfrissülést, mely a gyógyvizet egyenesen a Margitszigetről nyeri.

A magyar és a nemzetközi konyha kedvelőinek egyaránt kiváló gasztronómiai élményt nyújt a hotelhez tartozó Ambrosia étterem, míg a River Bar hangulatos találkozóhely lehet baráti társaságoknak, vagy akár üzletfeleknek is. A tizennégy jól felszeret rendezvénytermen kívül egy 320 fős bálterem is a szálloda részét képezi, ami így egyaránt alkalmas lehet konferenciák, bálok, vagy akár esküvők helyszínéül is.

Danubius Health Spa Resort Helia

Danubius Health Spa Resort Helia ****	 BudapestAlig negyedórányira a belvárostól, a Duna-parton találhatunk rá erre a kivételes, az üzleti és a szabadidős turizmus céljaira is kiválóan alkalmas szállodára. A klimatizált, Dunára néző konferenciatermek a lehető legjobb technikai felszereltséggel adnak helyet tárgyalásoknak, kiállításoknak, vagy akár banketteknek is.

A természetes erőforrásokat felhasználó wellness részleg a felüdülést, a regenerálódást és a szépségápolást is szolgálja. Olyan relaxációs kezelésekkel találkozhatunk itt, mint például az Aprodithé pakolás, a Kleopátra fürdő, a thai masszázs, illetve az újdonságnak számító sóbarlang. A termálvíz persze itt is komoly szerepet játszik, és a gyógyvizes medencék mellett gőzfürdők, finn és infraszaunák, jacuzzik, fitneszterem és napozóterasz is a rendelkezésünkre állnak.

A Helia Beauty Szalon fodrászattal, kozmetikával és manikűrrel várja a szálloda látogatóit. A vendégek autóit zárt parkoló őrzi, és a hotel egész területén WiFi teszi lehetővé az internetezést.

Danubius Grand Hotel Margitsziget

Danubius Grand Hotel Margitsziget ****	 Budapest

Budapest talán legbékésebb része, a Margitsziget ad otthont ennek a gyönyörű, építészetében a késő 19. századot idéző szállodának. A szobák elegáns kényelméből egy fűtött, föld alatti folyosón keresztül is eljuthatunk el a szomszédos Danubius Health Spa Resort Margitszigetbe, ahol többek között fedett és nyitott medencék, élményfürdők, pezsgőfürdő, aromakabin, szoláriumok és infraszaunák várnak minket. A 400 négyzetméteres Danubius Premier Fitness Klub cardio- és erősítő gépeket, illetve akár személyi edzőket is kínál vendégeinek.

A parkra néző Széchenyi étterem kerti teraszán a vacsorát a Kállay zenekar cigányzenéje teszi igazán hangulatossá. A Danubius Healthy Choice kínálat a vendégek egészségét szolgálja. Aki imádja a boldog békeidők hangulatát, véletlenül se hagyja ki a Viktória Drink Bár koktél- és angol teakülönlegességeit.

Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Danubius Health Spa Resort Margitsziget ****	 BudapestAz imént említett Danubius Health Spa Resort Margitsziget Európa egyik legszínvonalasabb gyógy- és wellnessközpontja. Az 1866-ban feltárt termálforrás vize hatóanyagait 100%-ig megőrizve érkezik a szálloda hidroterápiás egységeibe. Légzőszervi, mozgásszervi, idegrendszeri panaszok enyhítését bizonyítottan elősegíti a gyógyvizű medencék látogatása, míg a mesterséges sóbarlang a megfázás, és az allergia tüneteit szüntetheti meg. Az Emporium wellness és szépségszalon a híres francia cég, a Clarins termékeivel kényezteti a látogatókat.

A Danubius Grand Hotel Margitsziget konferenciatermeivel kiegészülve akár 450 fős rendezvényeket is tarthatunk a margitszigeti szállodákban.

Danubius Hotel Gellért

Danubius Hotel Gellért ****	 BudapestA világszerte ismert, lassan már 100 éves Gellért Fürdő épületéhez kapcsolódó Danubius Hotel Gellért 221 szobával és 13 lakosztállyal várja vendégeit. Budapest egyik legszebb szecessziós épülete olyan különleges kezeléseknek ad otthont, mint a Chocolate Spa (30 perces csokoládés masszázzsal), az aromamasszázs, vagy a manager masszázs. A Panoráma étterem teraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a városra, a Gellért Söröző kézműves sörökkel és azokhoz illő klasszikus ételekkel, míg a Gellért Eszpresszó finomságai között két csak itt kapható desszerttel és élő zongoramuzsikával várja a vendégeket. A fürdőbelépőt a szálloda vendégei kedvezményes áron vásárolhatják meg.

Ön szállt már meg valamelyik budapesti termálhotelben?

A szoba.hu teljes budapesti szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás