Ötcsillagos konferenciahotelek Budapesten


Közzétéve:
 

Korábbi cikkeinkben már bemutattuk fővárosunk háromcsillagos és négycsillagos konferenciaszállodáit. Ezúttal Budapest ötcsillagos konferenciahotelei kerülnek sorra, melyek kedvelt helyszínei az igényes céges rendezvényeknek és a kisebb-nagyobb konferenciáknak.


Rendezvény ajánlatkérés

The Aquincum Hotel*****

A számos díjat elért Aquincum Hotelt már Budapest termáhotelei között is említettük, ám ez a szálloda a fővárosi konferenciahotelek között is tekintélyes helyen szerepel. 14 különböző stílusú, könnyen variálható terem áll a rendezvények számára készen, a legmodernebb audiovizuális eszközökkel felszerelve. Külön említést érdemel a 320 fős bálterem, amely a legkülönfélébb rendezvények megtartására is alkalmas. A hotelhez tartozó termálmedencék kellemes kikapcsolódást nyújthatnak egy eseménysorozat szüneteiben, így ez a hotel igazán páratlan élményt biztosíthat a konferenciák résztvevőinek.

ötcsillagos konferenciahotelötcsillagos konferencia szálloda

Hilton Budapest*****

Mi más tehetne hangulatossá egy szállodát, ha nem a történelem? Az egykori domonkos rendi kolostor helyén épült Hilton Budapest nemcsak épülete, és szobái szépségével tűnik ki a főváros szállodái közül, de magával az elhelyezkedésével is, hiszen egyenesen a Budai Várnegyed szívében találjuk magunkat ajtaján kilépve. Éppen ezért ideális helyszíne ez mindenféle rendezvénynek, hiszen a résztvevők ennél közelebb nem is lehetnének az ország leghíresebb nevezetességihez. Akár 660 fős vendégsereg fogadására is képes a 24 variálható méretű különterem, köztük egy hatalmas bálterem, mely fényűző gálák helyszíne lehet. A középkori Dominikánus udvaron rendszeresen rendeznek szabadtéri eseményeket, például koncerteket.

ötcsillagos konferenciahelyszín

Corinthia Hotel Budapest*****

Az Erzsébet körúton épült ötcsillagos szálloda szintén kiváló választás olyan látogatók számára, akik a rendezvények során szeretnék felfedezni a város látnivalóit is. Az egykor hírességek kedvenceként számon tartott Grand Hotel Royal épülete csupán egy rövid sétányira van a legnagyobb színházaktól és az Operától, ráadásul tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A Valetta rendezvényközpont 740 négyzetmétere akár 12 külön egységre osztható, vagy éppen egybe is nyitható, így összesen 2200 vendéget is fogadhatunk egyszerre, ami ideálissá teszi ezt a szállodát nemzetközi konferenciák lebonyolításához.

konferenciaterembálterem

Sofitel Budapest Chain Bridge*****

A szállodához tartozó 1200 négyzetméteres konferenciaterület a legkülönfélébb eseményeknek adhat helyet. A 17 terem különböző méretekben, modern felszereltséggel, köztük vezeték nélküli internetkapcsolattal várja a vendégeket. Egyedülállónak számít a kis létszámú, ámde annál fontosabb tárgyalások számára kialakított Board Room, azaz Elnöki Tárgyaló. A szálloda teljesen akadálymentesített, és saját parkolóval fogadja a rendezvényekre érkezőket.

konferenciateremmeeting terem

InterContinental Budapest*****

A Duna partján, tökéletes kilátással a Lánchídra, és a Budai várra áll a luxus élményeket biztosító InterContinental Budapest. 12, a legmodernebb technikával felszerelt, természetes fénnyel rendelkező terem közül választhatunk, melyek a 10 fős tárgyalásoktól kezdve a 900 fős bálokig mindenfajta eseményhez tökéletes hátteret adnak. A szervezésben a szálloda képzett csapata is részt vesz, így a rendezvények sikere garantált.

ötcsillagos konferenciaszállodaötcsillagos konferenciahotel Budapesten

A szoba.hu munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, ha konferencia vagy egyéb rendezvény helyszínét keresi. Kérjük, kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Hozzászólások

hozzászólás