Háromcsillagos konferenciahotelek Budapesten


Közzétéve:
 

Fővárosunkban sok kiváló rendezvényhelyszín található. Mai cikkünkben a háromcsillagos konferenciahotelek közül mutatunk be néhányat, melyek céges rendezvények, konferenciák, előadások, termékbemutatók kiváló helyszínei lehetnek.

Rendezvény ajánlatkérés

Hotel Bara***

A tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető Hotel Bara minden szempontból tökéletes rendezvények helyszínéül. Négy különböző méretű terem áll rendelkezésre a szállodában. A legnagyobb teremben, az Átriumban színházszerű elrendezésben akár több száz ember is elférhet, a hozzá kapcsolható Galéria pedig még több lehetőséget biztosít a szervezőknek. A Szekció II és III kiválóan alkalmas az üzleti tárgyalásoktól kezdve akár az extravagáns divatbemutatókig is.

Hotel Bara - budapesti konferenciahotelBara Hotel - budapesti konferenciaszálloda

Hotel Ében***

Az Örs vezér téri metróállomás közelében található az Ében Hotel. Itt hat különböző rendezvényterem közül is választhatunk, melyek igyekeznek a felmerülő összes igényt kielégíteni. A 12 fős tárgyalásoktól a 150 fős bemutatókig bármilyen típusú eseményt megrendezhetünk itt és ehhez a legmodernebb technikai eszközök is a rendelkezésünkre állnak.

Ében Hotel - konferenciaszálló BudapestenHotel Ében - konferenciahotel az Örs vezér tere közelében

Hotel Benczúr***

A Hősök terétől mindössze 5 perc sétára áll a Hotel Benczúr belvárosban is nyugalmat biztosító épülete. A hozzá tartozó Zsolnay étterem egyaránt a tányérunkra varázsol hagyományos magyar ételeket és innovatív modern fogásokat. A szálloda nyolc különböző méretű rendezvényterme a legkorszerűbb technikával van felszerelve, és igény szerint berendezhető. Tavasztól őszig a hotel teraszai és belső kertje is kiváló szabadtéri helyszínt biztosítanak, így adva lehetőséget a legkülönfélébb rendezvények megtartására.

háromcsillagos konferencia hotel Budapestenbankett, rendezvény, konferencia Budapesten

Fortuna Szállodahajó***

A hangulatos szállodahajó rendezvénytermei természetes fénnyel rendelkeznek és kiváló kilátást biztosítanak a Dunára és a Margitszigetre. A Szirén terem nagyobb hangvételű események, míg a Nelson tárgyalószalon a komolyabb üzleti tárgyalások elegáns színhelye lehet. A Francis Drake terem egy igazi angol pub hangulatát idézi, így családi, baráti összejövetelekhez kiváló, a Grillterasz pedig a nyári estéken akár 150 főt is befogadhat egy jó mulatsághoz. Érdemes megkóstolni a Nelson étterem kiváló étel- és italkínálatát is.

Fortuna Szállodahajó - konferencia helyszínFortuna Szállodahajó - budapesti rendezvény helyszín

A szoba.hu munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, ha konferencia vagy egyéb rendezvény helyszínét keresi. Kérjük, kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Hozzászólások

hozzászólás