Budapest környéki konferenciahotelek


Közzétéve:
 

Mai cikkünk a főváros közelében lévő néhány kiváló rendezvény és konferencia helyszínt mutat be. Ezek a Budapestről kb. 1 órán belül megközelíthető szállodák kedvelt helyszínei a céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek, kisebb-nagyobb konferenciáknak.

Rendezvény ajánlatkérés

Thermal Hotel Visegrád**** Visegrád

A festői Dunakanyar egyik legszebb szállodája kiváló helyszínt biztosít akár a legelegánsabb rendezvényeknek is. 10 különböző méretű, technikailag kiválóan felszerelt konferenciaterem áll a rendelkezésünkre a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítása érdekében. A hatalmas teraszon a csodálatos kilátás mellett a Duna étterem által felszolgált különleges fogások is segítenek felejthetetlenné tenni a különleges alkalmakat.

Thermal Hotel Visegrád ****	VisegrádThermal Hotel Visegrád ****	Visegrád

Abacus Business & Wellness Hotel**** Herceghalom

Budapesttől alig 15 percnyire, Herceghalmon találhatjuk Közép-Magyarország egyik legújabb business és wellness szállodáját, mely már több elismerést is szerzett az utóbbi pár évben. Egy 300 négyzetméteres bálterem, négy szekcióterem, valamint VIP tárgyalóterem is igénybe vehető a szállodában akár a legkomolyabb, legigényesebb nemzetközi konferenciák számára is. A zöldövezetben található Abacus rendezvényközpont Kincsem terme 100, míg Imperial terme 900 fő befogadására alkalmas. A rendezvények színesítéséhez találhatunk a központ területén parkosított játéktereket, labirintusokat, sportpályákat is.

Abacus Business & Wellness Hotel ****	HerceghalomAbacus Business & Wellness Hotel ****	Herceghalom

Airport Hotel Budapest**** Vecsés

A négycsillagos Airport Hotel Budapest ideális helyszín lehet több napon át tartó szemináriumokhoz, üzleti tárgyalásokhoz. A hosszabb idejű rendezvények részvevőit nem csak kényelmes szobák várják, hanem pihentető fitnesz és wellness szolgáltatások is, valamint egy különleges kínálattal bíró étterem. A hét terem mindegyike szabadon átrendezhető, és a lehető legmodernebb technikai felszereltséggel rendelkezik.

Airport Hotel Budapest ****	VecsésAirport Hotel Budapest ****	Vecsés

Hotel Bellevue**** Esztergom

A Dunakanyar régió egyik legújabb, és egyben legszebb szállodája, a Hotel Bellevue remek lehetőségeket biztosít a legnagyobb rendezvényekhez. Az esküvőktől kezdve a kiállításokon át a komoly üzleti eseményekig mindenhez megtaláljuk itt a megfelelő termet. A hotel profi személyzete mindent megtesz, hogy a mi igényeink szerint legyenek a helyszínek kialakítva, így a rendezvény sikere garantált.

Hotel Bellevue ****	EsztergomHotel Bellevue ****	Esztergom

Vital Hotel Nautis**** Gárdony

A kilenc jól felszerelt rendezvényterem csak egy része mindannak a páratlan kínálatnak, amivel igazán egyedivé tehetjük a Velencei-tó partjára tervezett rendezvényünket. A hatalmas Nautis terem akár autóbemutatók helyszíne is lehet, míg a külön bárral rendelkező bowling terem disco fénytechnikája tökéletes bulihangulatot tud varázsolni. A szálloda igazi különlegessége az esküvői szolgáltatás, hiszen a lélegzetelállítóan gyönyörű, tópanorámás kertjében akár magát a szertartást is meg lehet tartani. Az ünneplést a 4. emeleti luxuslakosztályok teraszán lehet folytatni, ahol mobil koktélpult és bár szolgálhatja a vendégek kényelmét.

Vital Hotel Nautis ****	GárdonyVital Hotel Nautis ****	Gárdony

Hotel Honti*** Visegrád

A háromcsillagos Hotel Honti szintén Visegrád egyik kedvelt konferenciaszállodája. A két terem kertkapcsolattal és fedett terasszal is rendelkezik, így szabadtéri eseményeknek is helyet tudnak biztosítani. A szálloda személyzete izgalmas programok szervezésében is gyakorlott, így csapatépítő tréningek számára is tökéletes helyszínre bukkanhatunk itt. A főváros közelsége, és a környékbeli rengeteg látnivaló akár többnapos rendezvények megtartására is alkalmassá teszi a szállodát.

Hotel Honti ***	VisegrádHotel Honti ***	Visegrád

Termál Hotel Liget*** Érd

A Budapesttől 25 km-re álló szálloda nevéhez méltóan gyönyörű természeti környezetben várja az ide érkezőket. A gyógyfürdő központ akár 120 fős rendezvények lebonyolítására is tökéletes, a 3 rendezvényterem pedig tetszés szerint alakítható át vacsorákhoz, ebédekhez, vagy termékbemutatókhoz. A több különteremmel is rendelkező étterem szintén igényesen berendezhető, a konyha pedig kiváló minőségű ételeket és kiszolgálást garantál.

Termál Hotel Liget ***	ÉrdTermál Hotel Liget ***	Érd

Walden Hotel*** Dobogókő

A Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található Walden Hotel békés, zöld környezetben nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat. Az öt terem közül legnagyobb akár 200 fő befogadására is alkalmas, de a kisebb megbeszélések számára is találhatunk megfelelő helyszínt. A környék számtalan szabadidős lehetőséget kínál, így az üzleti tárgyalások mellett akár kikapcsolódni is van lehetőségünk.

Walden Hotel ***	DobogókőWalden Hotel ***	Dobogókő

A szoba.hu munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, ha konferencia vagy egyéb rendezvény helyszínét keresi. Kérjük, kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Hozzászólások

hozzászólás