Olcsó wellness hotelek


Közzétéve:
 

Mai cikkünk bemutatja azokat a belföldi szállodákat, amelyekben a legkedvezőbb áron valósulhat meg testi és lelki felüdülésünk. Az olcsó wellnesshotelek listáját mindenkinek érdemes böngészni, aki kedvező áron szeretne kikapcsolódni…

Hotel Kakadu *** Keszthely

Keszthelyen, a vízparttól alig 350 méterre áll a háromcsillagos Hotel Kakadu, ahol változatos wellness szolgáltatások segítik kikapcsolódásunkat. Kölönféle frissítő masszázsokat és egyéb kezeléseket igényelhetünk, a fedett beltéri medence pedig az év minden hónapjában kellemes felüdülést nyújt.

olcsó balatoni wellness hotelbalatoni wellnesshotel

Hotel Familia *** Zamárdi

Szintén a Balaton partján, Zamárdiban vár minket a Hotel Familia, ahol kedvező árak mellett hosszú órákat tölthetünk el a fedett úszómedencében, valamint a 85-95 °C-os szaunában. Családi nyaralásokhoz, és rendezvényekhez is kiváló helyszín lehet ez a háromcsillagos szálloda, mely a legmodernebb eszközöket bocsájtja a vendégek rendelkezésére.

olcsó wellness hotel Zamárdiszauna és wellness Zamárdi

Hotel Honti *** Visegrád

A Dunakanyar varázslatos látványa mellett a különleges szolgáltatások is számos vendéget vonzanak a visegrádi szállodába. Az itt található Relax-Beauty szalon minden évszakra más és más kezeléssel kedveskedik a vendégeknek, így például idén ősszel a hölgyek számára ajánlják a damaszkuszi és bolgár rózsaolajjal történő testradírozásokat, melyek bőrmegújító és vérkeringés fokozó hatásuk miatt igen népszerűek.

olcsó wellness szálloda Visegrádolcsó welness hotel Visegrád

Hotel Kiss **** Tata

Tata négycsillagos szállodája szintén kiváló ajánlatokkal várja a felfrissülni vágyó vendégeket. A Hotel Kiss wellness szolgáltatásaihoz akár bérletet is válthatunk, hogy harminc napon át korlátlanul élvezhessük az infrakabinok és más szolgáltatások jótékony hatását.

kültéri úszómedencebeltéri úszómedence

Hotel Helikon *** Keszthely

A keszthelyi Hotel Helikon fitnesz termében rengeteg eszköz segítségével mozgathatjuk meg a testünket, hogy ezzel is levezessük mindazt a stresszt, mely a hosszú munkanapok során felhalmozódott bennünk. A szauna és a masszázs kiváló levezetői lehetnek az edzésnek, vagy az úszásnak, így a teljeskörű felfrissülés biztosan nem marad el.

uszoda a Balaton mellettbalatoni wellness hotel

Hotel Balaton *** Fonyód

A balatoni szállodában található az ország egyik legszebb wellness központja, ahol egy egyedülálló, esőerdei hangulatú élménymedence is várja a vendégeket. Az itt található különböző masszázsfunkciók mellett a jakuzziból akár a csillagos eget is bámulhatjuk, amely különleges romantikus élményt ígér. A szaunaparkban infra- és finn szaunákat is igénybe vehetünk, ezen kívül gőzfürdő és merülőfürdő is a rendelkezésünkre áll.

balatoni wellness hotelolcsó balatoni wellness szálloda

Corvin Hotel *** Gyula

A háromcsillagos Corvin Hotel Gyula szívében várja a felüdülni vágyókat. A pihenés kiváló módjai lehetnek a szórakoztató pezsgőfürdők, vagy az egészséges szaunák, melyeket kifejezetten a vendégek igényeire szabtak. Masszázsok egész sorából válogathatnak az itt megszállók, hiszen több mint 20 különböző kezelés közül választhatunk, elérhető áron.

gyulai wellness hotelwellness szálloda Gyula

Hotel Rudolf *** Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlóról mindenkinek a medencés szórakozás jut először eszébe, és ehhez a Hotel Rudolf wellness részlegén is mindent megtalálunk. Nyáron a különböző élményelemekkel felszerelt kültéri strand a legnépszerűbb, ám a hűvösebb hónapokban is érdemes kipróbálni a fedett pezsgőfürdőket és gőzkabinokat, melyek mindig nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak.

olcsó hajdúszoboszlói wellness hotelolcsó wellness szálloda Hajdúszoboszló

Kristály Hotel *** Keszthely

A keszthelyi wellness szálloda rengeteg élményt kínál a nyaralóknak. A jakuzzis pihenés közben nyugtató zeneterápiában is részünk lehet, ezen kívül még szaunák, gőzfürdők, szoláriumok, masszázsok is kényeztetnek minket, hogy a külső és belső harmónia is kialakulhasson a pihenés során.

jacuzzi, wellnesswellness hotel

Hotel Vital **** Zalakaros

A Hotel Vital négy csillaga mindenki számára olcsón elérhető kikapcsolódást kínál az Oasis wellness részlegen. Ezen a 600 négyzetméteres területen elsősorban a gyógyító termálvízé a főszerep, így ebben úszhatunk az élménymedencékben és ez zubog a jakuzzikban is. A fitnesz teremben az aktív pihenés kedvelői tölthetik az idejüket, majd az edzés után meglátogathatják a két finn szauna valamelyikét.

olcsó zalakarosi wellness hotelolcsó wellness szálloda Zalakaros

A szoba.hu teljes belföldi szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás