Hotel Familia

***
Zamárdi
Hotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** Zamárdi

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A somogyi dombok lábánál, a Balaton déli partjának közelében, Zamárdiban várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Família.

Fedezze fel a Balaton déli partját, Somogy ország határán. Túrázzon a környék hatalmas erdeiben, kerékpározza körbe a tavat, merüljön el a Balaton sekély vizében, mely gyermekes családoknak ideális lehetőséget nyújt a pihenésre,a  zamárdi szabad strandnál. Ápolt, kulturált környezetben élvezheti a nyarat, a strandolást, mely 3 km hosszan gyermekjátszóterekkel, éttermekkel, büfékkel, sportolási lehetőségek széles tárházával várja minden évben a pihenni vágyókat belföldről vagy külföldről egyaránt.

Hotel Família ettől a szabad strandtól 800 m-re (kb. 15 perc gyalog) található, a 7-es főút szomszédságában, könnyen megközelíthető helyen, jó csatlakozási pontként az M7-es autópályára, a zamárdi vasútállomásra, vagy a helyközi és távolsági buszmegállóra.

Szállodánk a Balatont körbe vevő kerékpárúttól csak 1 percre található, így szívesen fogadunk kerékpárosokat , nekik zárható kerékpártárolót biztosítunk.

Saját belső medencénkben könnyen megy a lazulás, vendégeink nagyon szeretik. A környék egyik legnagyobb uszodájával rendelkezünk mely 27 m hosszú és 26-28 °C meleg.

Szobák

A szállodát 2005-ben teljesen felújították, így a szobák is megszépültek. A Família Hotel Zamárdi 37 kétágyas-, 12 háromágyas- és 3 családi szobájában összesen 130 vendéget tud egy időben elhelyezni. Minden szobához tartozik külön fürdőszoba, TV, minibár és telefon is.

Gyermekbarát szolgáltatások: billiárd, ping-pong, darts, társasjátékok, kosárlabdapalánk, kültéri gyermekjátszótér, szállodán belüli gyermek játszószoba, rácsos kiságy, bili, éttermi etetőszék, fürdető kád, lázmérő kölcsönzése, ételmelegítési lehetőség a nap 24 órájában.

Rendezvények

A zamárdi szálloda egy 600 m2-es zöldterületen fekszik, parkjában dísztó is van. A hotel felszentelt kápolnája, valamint a romantikus környezet ideális helyszíne az esküvőknek. A szálloda 30, 60 és 100 fős, technikailag jól felszerelt konferenciatermei különböző jellegű céges rendezvényekhez nyújtanak ideális hátteret.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások

  • Platán Hotel Zamárdi A Platán Szálloda megújult külsővel és vezetőséggel várja kedves vendégeit Zamárdiban a …
  • Rangadó Fogadó Zamárdi A 2011-ben nyílt, családias hangulatú panzió a Balaton déli partján, az egyedülálló …
  • Sirály Hotel*** Zamárdi A Sirály Hotel Zamárdiban, közvetlenül a vízparton, a Balaton leghosszabb szabadstrandja mellett …