Hotel Familia

***
Zamárdi
Hotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** ZamárdiHotel Familia*** Zamárdi

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A somogyi dombok lábánál, a Balaton déli partjának közelében, Zamárdiban várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Família.

Zamárdi vasúton vagy közúton is könnyen megközelíthető, a 3 km hosszú, gondozott szabadstrand és az egész településen ingyenes parkolás is kiemeli Zamárdit a déli parton fekvő üdülőhelyek közül.

Szobák

A szállodát 2005-ben teljesen felújították, így a szobák is megszépültek. A Família Hotel Zamárdi 49 kétágyas szobájában és 3 lakosztályában összesen 130 vendéget tud egy időben elhelyezni. Minden szobához tartozik külön fürdőszoba, TV, minibár és telefon is.

Rendezvények

A zamárdi szálloda egy 600 m2-es zöldterületen fekszik, parkjában dísztó is van. A hotel felszentelt kápolnája, valamint a romantikus környezet ideális helyszíne az esküvőknek. A szálloda 30, 60 és 100 fős, technikailag jól felszerelt konferenciatermei különböző jellegű céges rendezvényekhez nyújtanak ideális hátteret.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások