Sirály Hotel

***
Zamárdi
Sirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** ZamárdiSirály Hotel*** Zamárdi

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Sirály Hotel Zamárdiban, közvetlenül a vízparton, a Balaton leghosszabb szabadstrandja mellett található. A szálloda a tó közelsége, a gondozott strand, az egyszerű megközelíthetőség miatt a fiatalok és a gyermekes családok körében egyaránt népszerű.

Szolgáltatások

Az épület melletti udvaron a szállóvendégek számára biztosított a nyugodt környezetben való napozás lehetősége akkor is, amikor a főszezoni nyüzsgés miatt már zsúfolt a strand. A balatoni szálloda az utcai forgalomtól sorompóval elválasztott parkolóval rendelkezik. A Hotel Sirály hideg-meleg büféreggelit kínál, és lehetőség van félpanziós ellátás (háromfogásos menü) megrendelésére is. A balatoni szálláshely egész évben nyitva tart.

Szobák

A nyári szezonban 24 szoba (két-, három- és négyágyas szobák), valamint egy tágas apartman áll a vendégek rendelkezésére. Minden szoba zuhanyzós fürdőszobával és televízióval rendelkezik. A korszerűen berendezett szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik, ahonnan az udvarra vagy a Balatonra nyílik kilátás.

Rendezvények

A balatoni hotel kisebb rendezvények megtartására is kiválóan alkalmas. Konferenciák vagy csoportok esetén a szálloda kapacitása 35-40 szobáig bővíthető.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások

  • Rangadó Fogadó Zamárdi A 2011-ben nyílt, családias hangulatú panzió a Balaton déli partján, az egyedülálló …
  • Platán Hotel Zamárdi A Platán Szálloda megújult külsővel és vezetőséggel várja kedves vendégeit Zamárdiban a …
  • Hotel Familia*** Zamárdi A somogyi dombok lábánál, a Balaton déli partjának közelében, Zamárdiban várja vendégeit …