Étteremhajók Budapesten


Közzétéve:
 

Mi lehetne romantikusabb vagy különlegesebb egy gyönyörű hajón eltöltött vacsoránál? A főváros szívében, a Duna hullámain ringatózva fenséges ételeket fogyaszthatunk, ha meglátogatjuk valamelyik éttermhajót.

Rendezvény ajánlatkérés

Spoon Hajó

Három étterem, két hatalmas terasz, lenyűgöző kényelem és elegancia vár minket a Lánchíd lábánál, a Spoon hajón. Négy különböző rész biztosít helyet a legkülönfélébb eseményeknek és szórakozásoknak. A Lounge kiváló helyszíne elegáns, akár 150 fős rendezvényeknek, míg a Cafe élő zongoraszóval és fényűző szépséggel fogadja a vendégeket. A Télikert varázslatos üvegtermében magasból csodálhatjuk a főváros szépségét, miközben ebédünket, vagy vacsoránkat fogyasztjuk, míg az Oriental Clubban a vízszint alatt mulathatunk kényelmes pamlagokon. Nehéz lenne választani, a hajó melyik pontján ünnepeljük meg életünk nagy eseményeit, hisz mindegyik rejt magában valami eredetit.

Spoon HajóSpoon Hajó

Vén Hajó Étterem

Száz évet utazhatunk vissza az időben egyetlen vacsora alkalmával a gyönyörű Vén Hajó Étteremben, a Kossuth Múzeumhajó fedélzetén. A Vigadó téri hajóállomásnál pihenő étteremhajót nemcsak a hazai, de külföldi vendégek is elismeréssel emlegetik. Három külön terem áll akár 100 fős rendezvények rendelkezésére is. A Budai Várra néző gyönyörű panoráma tökéletes minden esemény hátterének, az étlap pedig teli van a legfinomabb magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel.

Vén Hajó Étterem BudapestVén Hajó Étterem Budapest

Lord Nelson étterem

A háromcsillagos Fortuna szállodahajó Lord Nelson étterme kiváló minőségű étel- és italkínálata a tej-, tojás- és lisztérzékenyek számára is tartogat finomságokat. A hajó többi részén pedig egy angol pubot és a Szirén konferenciatermet is igénybe vehetjük. Rendezvényekhez kiválóan alkalmas még az elegáns Nelson tárgyalószalon, a Francis Drake terem és a nyári estéken páratlan kilátást nyújtó grillterasz.

Lord Nelson ÉtteremLord Nelson Étterem

Columbus Étterem és Pub

Kevés másik étterem tudja felidézni azt a békés hangulatot, mint a Columbus hajón álló étterem. A kifogástalan ételek mellett a hangulatos zene, az egykori Columbus Jazz Club helyszínén fellépő rengeteg tehetséges zenekar vonzza ide a vendégeket. Ettől, és a gyönyörű berendezéstől az ember egy kissé Rejtő Jenő világában érezheti magát egyetlen éjszakára. Három különböző terem közül is választhatunk rendezvényeinkhez, a baráti összejöveteltől kezdve a komolyabb eseményekig.

Columbus ÉtteremhajóColumbus Étteremhajó

Aki a megszokott vendéglátói hangulattól eltérő élményre vágyik, látogassa meg Budapest valamelyik étteremhajóját.

A szoba.hu munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, ha konferencia vagy egyéb rendezvény helyszínét keresi. Kérjük, kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Hozzászólások

hozzászólás