Üdülőszállodák Budapesten


Közzétéve:
 

Nem kell messzire utazni a fővárostól, ha egy kis családi felüdülésre, vagy romantikus kiruccanásra vágyunk. Cikkünk bemutat néhányat Budapest legkedveltebb üdülőszállodái közül.

Petneházy Club Hotel

A Petneházy Club Hotel Budapest központjától alig húsz percre, a Budai-hegység békés környezetében várja a kikapcsolódásra vágyókat. Családosok számára is kiválóak a 4-6 fős, tökéletesen felszerelt faházak, amik saját szaunával és a természet nyugtató csendjével engednek szabadulást a mindennapok rohanásából. A főépületben kétszemélyes, hangulatos stúdió szobákat lehet foglalni. A sportra vágyók választhatnak a teniszpályák, az uszoda és az aquafitness között, illetve hangulatos túrát tehetnek a környéken, melyhez a kerékpárokat a szálloda biztosítja. A feltöltődésről továbbá masszőrök és infraszaunák gondoskodnak.

Petneházy Club Hotel *** BudapestPetneházy Club Hotel *** Budapest

Holiday Beach Hotel

Távol a város zajától, a Római-parton várja vendégeit a négycsillagos Holiday Beach Hotel. A különleges, hajóformájú szálloda 63 jól felszerelt szobával, és 5 apartmannal szolgálja a látogatók kényelmét, és egy kiválóan felszerelt wellness centrummal is rendelkezik. A fitneszteremben nyugodtan rábízhatjuk magunkat a szakembereikre, hogy kidolgozzák személyes edzésprogramunkat, a beauty-farmon pedig fodrászok és kozmetikusok varázsolnak újra széppé. Konferenciák, bankettek, találkozók helyszínéül bátran választhatjuk a négy, egyenként 80-100 fős termet, melyek a legmodernebb eszközökkel segítenek minket a rendezvények lebonyolításában. A hotel egyedülálló szolgáltatása az exkluzív hajókirándulás és városnézés a Dunán, amely minden üdülést felejthetetlenné tehet.

Holiday Beach Hotel **** BudapestHoliday Beach Hotel **** Budapest

Ramada Resort & AquaWorld

Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett álló négycsillagos szálloda egészen egyedi szolgáltatásokat nyújt a látogatóknak. A komplexum két fürdőt is rejt: az Aquaworld Budapest élményfürdőt, mely Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkja, illetve a Ramada Resort szálloda élményfürdőjét. Összesen 309 szoba, lakosztály és apartman, valamint egy ezer négyzetméteres konferenciaközpont és exkluzív bankett-terem várja a vendégeket. Megszámlálhatatlan fitnesz és wellness szolgáltatás, igazi gasztronómiai élmények, kalandpark, élménymedencék és még rengeteg érdekesség fogadja mindazokat, akik egy igazi, megismételhetetlen nyaralásra vágynak.

Ramada Resort & AquaWorld **** BudapestRamada Resort & AquaWorld **** Budapest

A szoba.hu teljes budapesti szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás