Blog


Szállodák teniszpályával

Közzétéve:
 

A tenisz szerelmeseinek talán nincs is jobb kikapcsolódási lehetőség, mint egy teniszpályával is felszerelt szállodában eltölteni pár napot. Akkor is érdemes ezekben a hotelekben megszállni, ha csak ismerkedünk a játékkal, hiszen sok helyen szakképzett oktatók is rendelkezésre állnak.

 
 

 

Debrecen, avagy a Kálvinista Róma

Közzétéve:
 

Magyarország második legnagyobb és legnépesebb városa, a Tiszántúl gazdasági és kulturális központja, a híres „cívisváros”. Cikkünk bemutatja Debrecen legszebb, legérdekesebb látnivalóit.

 
 

 

Sopron, a leghűségesebb város

Közzétéve:
 

Sopron területét már az őskor óta lakják, a rómaiak korában két fontos útvonal is áthataladt a városon. A 60 ezer lakosú, barokk arculatú város jelentős idegenforgalmi úticél. Mai cikkünkben bemutatjuk, milyen látnivalókat rejt Sopron.

 
 

 

Ötcsillagos kényelem

Közzétéve:
 

Luxus körülmények, magas színvonalú kiszolgálás, maximális kikapcsolódás, igényes környezet. Többek között ezért választják sokan az ötcsillagos szállodákat. Szerencsére a kínálat itthon is kedvező, Budapesten és vidéken is számos exkluzív hotel közül választhat az, aki ötcsillagos kényelemre vágyik.

 
 

 

Olcsó szállás Budapesten

Közzétéve:
 

Mai blogbejegyzésünk az olcsó budapesti szállásokról szól. Késő esti színház, üzleti ügyek, egy jó koncert, esetleg a főváros látnivalóinak felfedezése a cél? Vagy egyszerűen csak nem a szállásra, inkább az élményekre szeretnénk költeni? Megmutatjuk, hogy egyáltalán nem lehetetlen olcsó, de jó minőségű szállást találni Budapesten.

 
 

 

Balatonfüredi borhetek

Közzétéve:
 

Már több mint nyolcvan éves hagyomány, hogy minden augusztusban a Balatonfüred-Csopaki borvidék legjobb borászatai összejönnek, hogy megrendezzék az ország egyik legkülönlegesebb gasztronómiai fesztiválját.

 
 

 

Egri Bikavér Ünnep

Közzétéve:
 

Páratlan nyári programokat ígér a mindig színes és változatos Eger. Július közepén az ország talán legkülönlegesebb gasztronómiai eseményére, az Egri Bikavér Ünnepre vár mindenkit szeretettel.

 
 

 

Budapest Maraton

Közzétéve:
 

A már 29 éves, legendás sportesemény, a Budapest Maraton idén sem maradt el. Október 11-én Ön is futhatott vagy szurkolhatott fővárosunk legnagyobb maratonján!

 
 

 

Őszi programok a Danubius szállodákban

Közzétéve:
 

A Danubius Hotels Group szállodáinak tematikus szervezett hétvégéi változatos programokat kínálnak az aktív kirándulástól, kulturális barangolásokon át az egészségük megőrzése érdekében szervezett lébőjt kúrákig…

 
 

 

Miskolci Sörfesztivál

Közzétéve:
 

Szeptember első hétvégéjén ismét Miskolc lesz a fesztiválozók úti célja, ahol már sokadik alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb sörfesztiválját.

 
 

 

Budavári Borfesztivál

Közzétéve:
 

Idén sem lehet csendes a Budai vár, hiszen rendezvények egész hada ostromolja egész évben. Szeptember 10-14. között ezúttal a legfinomabb magyar boroké lesz a főszerep, amihez jobb helyszínt nem is lehetett volna találni.

 
 

 

Mesterségek ünnepe

Közzétéve:
 

2014. augusztus 16. és 20. között, öt napon át vásári forgatag tölti meg a Budavári Palotát a Mesterségek Ünnepén. Mai cikkünk bemutatja, milyen programokat kínál ez az idén már 28 éves hagyományőrző rendezvény.

 
 

 

Debreceni Virágkarnevál

Közzétéve:
 

Augusztus 15-én kezdődik, és majdnem egy egész héten át tart majd a nyár egyik legszebb, legszínesebb rendezvénye, a Debreceni Virágkarnevál.

 
 

 

Sziget Fesztivál

Közzétéve:
 

Az elmúlt 22 év alatt Európa egyik legnépszerűbb könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát a világhírű Sziget Fesztivál. Mai cikkünk ízelítőt ad a megszámlálhatatlan különleges programból, ami majd itt vár minket.

 
 

 

Győrkőcfesztivál

Közzétéve:
 

Július első hétvégéjén Győr belvárosában a gyerekeké lesz a főszerep, hiszen idén hetedik alkalommal rendezik meg a nagy hírű Győrkőcfesztivált.

 
 

 

Művészetek Völgye

Közzétéve:
 

Magyarország számtalan kulturális rendezvénye között is páratlan, amit a Művészetek Völgye nyújt a látogatóinak minden évben. Cikkünk a Kapolcson született fesztivál legérdekesebbnek ígérkező programjait mutatja be.

 
 

 

Volt Fesztivál

Közzétéve:
 

Senkinek nem kell bemutatni Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei fesztiválját, a Volt Fesztivált. Nézzük, idén milyen programokért érdemes elindulni Sopron városába!

 
 

 

Szegedi Szabadtéri Játékok

Közzétéve:
 

Magyarország legnagyobb szabadtéri színháza idén júliusban is mindenkit szeretettel vár a nyár egyik legnagyobb kulturális rendezvényére…

 
 

 

Feszt! Eger

Közzétéve:
 

Vadonatúj zenei fesztivállal indul a nyári buliszezon Egerben: idén először rendezik meg Feszt! Eger fesztivált.