Volt Fesztivál


Közzétéve:
 

Senkinek nem kell bemutatni Magyarország egyik legnépszerűbb könnyűzenei fesztiválját, a Volt Fesztivált. Nézzük, idén milyen programokért érdemes elindulni Sopron városába!

Már 21 éve látogatják a bulizás, és a legnagyobb bandák rajongói Sopron világhírű rendezvényét, a Volt Fesztivált, ami idén nyáron is a legnagyobb koncertélményeket kínálja. Majdnem egy egész héten át tartó szórakozást ígérnek a programok, vegyük most sorra ezeket!

Volt FesztiválVolt Fesztivál

Július 2-án, szerdán kezdődik a koncertőrület, olyan fellépőkkel, mint a Quimby, Icona Pop, Brains, Compact Disco, Anna and the Barbies, Odett, Kowalsky meg a Vega, és még sokan mások. Ilyen együttesek mellett már az első napon mindenki kitombolhatná magát, ám a csütörtök csak még tovább fogja fokozni a hangulatot.

Volt FesztiválVolt Fesztivál

A következő napon színpadra áll majd a Magna Cum Laude, a Kaukázus, Steve Aoki, a Foals, a Hősök, a Thirty Seconds to Mars, és a nagy öregek között maga Deák Bill Gyula is. Őket követi pénteken a Tankcsapda, a The Carbonfools, a 30Y, Ivan & the Parazol, Rúzsa Magdi, Majka és a Heaven Street Seven. Korántsem soroltuk fel az eddigi három nap minden fellépőjét, és akkor még csak most következik a hétvége!

Volt FesztiválVolt Fesztivál

Július 5-én a Hurts, a Punnany Massif, a Supernem, a Magashegyi Underground és Péterfy Bori & Lova Band koncertjeit hallgathatjuk, az eseményeket pedig másnap az Arctic Monkeys, a The Strypes, az Intim Torna Illegál, Ganxsta Zolee és a Kartel, és a Beatrice zárják.

Koncertekből sosem elég, de a Volt Fesztivál idén is kitesz magáért a rengeteg fellépő meghívásával. A forró nyári napokat persze nem csak a fellépők, hanem egyéb programok, kiállítások, filmvetítések, beszélgetések is tovább színesítik, hogy egyetlen unott perce se legyen a fesztiválozóknak. Ahogy eddig, úgy idén is óriási hiba lenne kihagyni az ország egyik legnagyobb, és legszínesebb fesztiválját…

A szoba.hu teljes soproni szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás