Művészetek Völgye


Közzétéve:
 

Magyarország számtalan kulturális rendezvénye között is páratlan, amit a Művészetek Völgye nyújt a látogatóinak minden évben. Cikkünk a Kapolcson született fesztivál legérdekesebbnek ígérkező programjait mutatja be.


Nehéz lenne az eseménysorozat minden pontját leírni, hiszen csak a fellépő előadók listája is több száz tagból áll. De a fesztiválban éppen ez a különleges, hogy ilyenkor a művészet minden ágának a képviselői elárasztják a völgyet. Mindenki, aki egy kicsit is érdeklődik a kultúra iránt, talál itt magának való szórakozást.

Művészetek VölgyeMűvészetek Völgye

Július 25. és augusztus 3. között nem kevesebb, mint négy különböző helyszínen, Kapolcson, Öcsön, Taliándörögdön és Csórompusztán találkozhatunk a művészet legkülönfélébb formáival. Egyaránt találkozhatunk a zene, a festészet, a költészet és az építészet legszebb alkotásaival, és legtehetségesebb alkotóival, miközben kézművesek színes vásárait járhatjuk végig.

Művészetek VölgyeMűvészetek Völgye

Zenében a blues-tól kezdve a népzenén át a komolyzenéig mindennel találkozhatunk, helyszíni fellépők százainak előadásában. Az egyik percben még a Budapesti Vonósok Kamarazenekart hallgatjuk, a másikban már az Ivan & the Parazol koncertjén tombolunk. A változatos szórakozás a Völgy kulcsszava, így nincs olyan korosztály, aki ne érezné itt magát jó helyen.

Művészetek VölgyeMűvészetek Völgye

Beszélgethetünk hazánk olyan nagy hírű költőivel, mint Jókai Anna, és Varró Dániel, vagy előadásokat hallgathatunk neves színtársulatoktól, míg a kicsiket változatos gyermekprogramok várják. Nincs olyan művészeti ág, vagy stílus, aminek a legjelesebb magyar képviselői ne kapnának helyet itt.

Minden művészt, és művészetet kedvelőt szeretettel vár idén is a világhírű Művészetek Völgye négy különleges helyszíne. Ne hagyja ki a nyár, de talán az egész év legkülönlegesebb összművészeti fesztiválját!

Hozzászólások

hozzászólás