Miskolci Sörfesztivál


Közzétéve:
 

Szeptember első hétvégéjén ismét Miskolc lesz a fesztiválozók úti célja, ahol már sokadik alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb sörfesztiválját.

Ahogy a korábbi években, úgy idén is sok szeretettel, valamint páratlan gasztronómiai és koncert kínálattal vár mindenkit a miskolci Népkert. Hagyományosan szeptember első hétvégéjén, már csütörtökön kezdődnek a változatos programok.

Miskolci Sörfesztivál Miskolci Sörfesztivál

A sörünnep természetesen elsősorban a híres Borsodi Sörgyár kiváló termékeiről szól, ám ebben az évben lehetőségünk van hazai kézműves és külföldi sörkülönlegességek megkóstolására is. A szervezőknek köszönhetően az ország minden vidékének söreit megízlelhetjük a négy nap során. Idén a gasztronómiai kínálat is bővülni fog, így az éhségünket a legfinomabb fogásokkal űzhetjük majd el.

Miskolci SörfesztiválMiskolci Sörfesztivál

Egy hazai fesztivál sem múlhat el a legnagyobb hazai és külföldi fellépők koncertjei nélkül. A Liget és a Miskolc színpadokon minden nap 17:00 órától várják majd a bulizni vágyókat az együttesek. Az első napon fellép többek között a Milagro Santana Tribute Band, a Maxisun, az Irigy Hónaljmirigy és a Borsodi ajándéka a miskolciaknak: az Edda Művek.

Miskolci Sörfesztivál Miskolci Sörfesztivál

Pénteken a Kasza Tibor, Zséda és LL Junior koncertek után este tíztől egy igazi különlegesség, Dr. Alban szórakoztatja majd a fesztiválozókat másfél órás fellépésével. Másnap a Hooligans, Dobrády Ákos, DJ Dominique, Király Viktor, valamint a műfaji változatosság jegyében Korda György és Balázs Klári koncertjei fogják váltogatni egymást.

Miskolci SörfesztiválMiskolci Sörfesztivál

Az utolsó nap szintén nem marad bulizás nélkül, hiszen színpadra lép a Desperado, az R-GO, Kállay-Saunders András, a fesztivált pedig egy igazi retró legenda, a Boney M zárja majd le.

Hazánk legnagyobb sörünnepe igazi hagyománnyá vált az utóbbi évek során, melyre azoknak is érdemes ellátogatniuk, akik nem csak gasztronómiai élményekre vágynak!

A szoba.hu Miskolc környéki szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás