Balatonfüredi borhetek


Közzétéve:
 

Már több mint nyolcvan éves hagyomány, hogy minden augusztusban a Balatonfüred-Csopaki borvidék legjobb borászatai összejönnek, hogy megrendezzék az ország egyik legkülönlegesebb gasztronómiai fesztiválját.

Három hétnél is tovább fog tartani idén ez az egyedülálló rendezvény, ahol a legfinomabb borok kóstolgatása mellett több más izgalmas program is vár minket. Balatonfüred legszebb részén, a Tagore sétány fái alá bújva a nagy melegben igazán páratlan gasztronómiai élményekben lehet részünk, amiket idén sem szabad kihagyni!

Balatonfüredi borhetekBalatonfüredi borhetek

Augusztus 9-én, 10.00 órakor kezdődik a rendezvény, és minden nap éjféléig van lehetőségünk kiélvezni mindent, amivel a szervezők készültek. A vidék legízletesebb borait kóstolhatjuk meg, köztük a híres olaszrizlinget és muskotályt.

Balatonfüredi borhetekBalatonfüredi borhetek

A Nagyon Balaton részeként idén több koncerttel is készülnek a szervezők, hogy az augusztus utolsó napjáig tartó rendezvény ne csak kulináris élményekben gazdagítson. A fellépők között ott van Szabó Balázs Bandája, a Cimbaliband, a Mary Popkids, a Budapest Bár és még sokan mások.

Balatonfüredi borhetekBalatonfüredi borhetek

Kézművesek, pecsenyesütők, pálinkafőzdék bódéira bukkanhatunk még a sétány fáinak árnyékába bújva, akik mind igyekeznek még emlékezetesebbé tenni ezt az amúgy is felejthetetlen eseményt. Magyarország egyik legszínvonalasabb gasztronómiai rendezvényét már 1932 óta rendezik meg, a siker idén is szinte garantált.

A borok, az ételek és a kultúra rajongói számára kihagyhatatlan élményeket fognak nyújtani a Balatonfüredi Borhetek programjai, így aki teheti, mindenképp látogasson el ide a három hét valamelyik napján.

A szoba.hu teljes balatonfüredi szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás