Feszt! Eger


Közzétéve:
 

Vadonatúj zenei fesztivállal indul a nyári buliszezon Egerben: idén először rendezik meg Feszt! Eger fesztivált.

Május 16-án, pénteken kezdődik az ország legújabb könnyűzenei rendezvénye, mely egyben nyitóeseménye a hazai fesztiválszezonnak is. Egy egész hétvégén át hallhatjuk és láthatjuk a magyar zenei élet legnagyobb előadóit az egri Bolyki Pincészet melletti Losonczy-völgyben.

Feszt! EgerFeszt! Eger

Már az első nap előtt ellepik a várost az ország legtehetségesebb zenészei, hiszen második alkalommal rendezik meg a Music Hungary konferenciát, melynek tavaly négyszáz résztvevője volt. Péntekkel kezdődően pedig már olyan együttesekkel találkozhatunk, mint a Csík Zenekar, a The Carbonfools, a Magashegyi Underground, vagy az Intim Torna Illegál. Két színpad előtt is hallgathatjuk kedvenceinket, de lesz Borbár, és különleges Silent Disco is, ahol a táncolók maguk választhatják ki, hogy a két fellépő DJ közül melyiket akarják a fejhallgatójukon keresztül hallgatni.

Feszt! EgerFeszt! Eger

A szervezők igyekeztek minden műfajt képviseltetni a fesztiválon, így az elektronikustól a világzenéig mindennel találkozhatunk, és a fiataloktól kezdve az idősebbekig mindenki remekül szórakozhat. Szombaton és vasárnap a fellépők között ott lesz a Supernem, a Kowalsky meg a Vega, az Animal Cannibals, és az eseményt végül a Hooligans koncert zárja, ami után még kertmozi is várja a nézőket.

Feszt! EgerFeszt! Eger

Persze a legismertebb együttesek mellett bemutatkoznak tehetséges egri zenekarok is, valamint a Feszt! Eger keretén belül megrendezik az Éter országos tehetségkutató fesztivált, ahol feltörekvő előadók mutatkozhatnak be.

Május 16-18. között először nyitja meg kapuit a nagy jövő előtt álló Feszt! Eger, mely máris jelentős helyen szerepel Magyarország nyári zenei rendezvényei között. Kezdje mindenki itt az idei buliszezont, hiszen Eger nem csak a kirándulóknak nyújt szórakozást…

A szoba.hu egri szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás