Győrkőcfesztivál


Közzétéve:
 

Július első hétvégéjén Győr belvárosában a gyerekeké lesz a főszerep, hiszen idén hetedik alkalommal rendezik meg a nagy hírű Győrkőcfesztivált.

A nyár a gyerekek évszaka, és ilyenkor az ország minden szegletében várják őket a különleges programok és kalandok. Az idei felejthetetlen nyaralás részeként látogassanak el Győrbe, a négy folyó városába, ahol a kicsiket az egyik legnagyobb gyermekek számára rendezett fesztiválja várja!

Győri GyőrkőcfesztiválGyőri Győrkőcfesztivál

A Győrkőcfesztivál mára már hagyomány lett a város életében, hiszen minden évben számtalan gyerkőc mosolya tölti meg az utcákat. Idén sem lesz ez másképp, hiszen a szervezők még a tavalyinál is izgalmasabb programokkal várják a látogatókat.

Több mint 1000 különböző esemény szórakoztatja majd a kicsiket és a nagyokat egyaránt Győr 10 különböző helyszínén, így míg a gyerekek játszanak, a felnőttek a város szépségeit is megismerhetik, mint a Széchenyi tér, Bécsi kapu tér, Bercsényi liget, vagy a Radó-sziget, ahol a Medence színpadon minden este óriási koncerteket lehet majd látni.

Győri GyőrkőcfesztiválGyőri Győrkőcfesztivál

Lehetetlen lenne egyszerre felsorolni, mennyi játék és páratlan élmény fogadja majd a gyerekeket, és mindez teljesen ingyen. Egyetlen mosolygós fotóért cserébe 14 éves korig mindenki kap egy Győrkőckarkötőt, amivel ingyenesen kipróbálhat mindent, amit a fesztivál alatt csak talál. Ezekre a karkötőkre a nevüket, és a szüleik telefonszámát is felírják, hogy ha valaki elveszne a tömegben, akkor is könnyedén rá lehessen találni.

Győri GyőrkőcfesztiválGyőri Győrkőcfesztivál

Minden este különleges koncertélményekben részesülhetünk, olyan együttesek előadásában, mint a Csík zenekar, vagy a Kaláka együttes, de olyan egyedülálló előadásokat is láthatunk, mint a Strokes produkciója, akik szinte minden tárgyat képesek minőségi ütőhangszerként használni. Szombaton este Szalóki Ági koncertjét élvezheti a közönség, míg végül vasárnap az eseményt Hajós András és a Modern Art Orchestra produkciója zárja.

Győr ideális helyszín minden családi nyaraláshoz, amit csak még teljesebbé tehet az idei Győkőcfesztivál meglátogatása!

A szoba.hu teljes győri szállás kínálatát itt találja.

Hozzászólások

hozzászólás