Sziget Fesztivál


Közzétéve:
 

Az elmúlt 22 év alatt Európa egyik legnépszerűbb könnyűzenei fesztiváljává nőtte ki magát a világhírű Sziget Fesztivál. Mai cikkünk ízelítőt ad a megszámlálhatatlan különleges programból, ami majd itt vár minket.


Az Óbudai-szigeten tartott rendezvény elsősorban a zenei és kulturális sokszínűségének köszönheti nemzetközi szintű elismertségét. Idén több mint 60 ország előadói állnak majd színpadra, szinte az összes zenei irányzatot képviselve.

Sziget Fesztivál Budapest Sziget Fesztivál Budapest

A legismertebb hazai együttesek (mint a Punnany Massif, az Irie Maffia, Péterfy Bori and Love Band, valamint a Kiscsillag, a Budapest Bár, és még sokan mások) mind páratlan koncertélményekkel fognak várni, ahogy azt az utóbbi években már megszokhattuk.

Sziget Fesztivál Budapest Sziget Fesztivál Budapest

Természetesen idén sem mondtak nemet a fellépésre a világ leghíresebb előadói. Skrillex, a The Prodigy, a Korn, vagy a Blink 182 csak néhány név a rengeteg közül, amik tízezreket vonzanak majd a 22. Sziget Fesztiválra. Az augusztus 11-ével kezdődő hétre már most szédületes ütemben fogynak a jegyek, így mindenkinek érdemes még időben foglalnia!

Sziget Fesztivál Budapest Sziget Fesztivál Budapest

A fesztivál egyik különlegessége a Sziget Beach, ahol a homokos parton pihenheti ki mindenki a bulizás fáradalmait. Napozás, hűsölés a forró nyári melegben: egyszóval a folyamatos koncertezést lehetőségünk lesz egy kis nyaralással megszakítani.

Sziget Fesztivál Budapest Sziget Fesztivál Budapest

A Sziget Fesztivál már évtizedek óta nemcsak Magyarország, de egész Európa egyik kedvenc rendezvénye. Első fesztiválozóknak és visszatérőknek is garantáltan felejthetetlen élményeket fog nyújtani ez alkalommal is.

A szoba.hu budapesti szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás