Budapest Maraton


Közzétéve:
 

A már 29 éves, legendás sportesemény, a Budapest Maraton idén sem maradt el. Október 11-én Ön is futhatott vagy szurkolhatott fővárosunk legnagyobb maratonján!

Több mint húszezer futó érkezett célba a 29. SPAR Budapest Maratonon. Az egészség és a sport népszerűsítéséért létrehozott esemény a főváros egyik legnagyobb őszi látványossága is volt, amelyre az ország minden tájáról érkeztek az érdeklődők.

Budapest MaratonBudapest Maraton

A 42 kilométeres táv a Hősök teréről indult és Budapest legszebb útjait bejárva érkezett meg az 56-osok terére. Minden induló győztesnek számít, hiszen egy ekkora táv megtétele óriási teljesítmény.

Budapest MaratonBudapest Maraton

A nevezési díjban nemcsak az erőnlét bizonyításának lehetősége, de számtalan más felejthetetlen élmény is benne volt. A rajtcsomag, az egyedi emblémázott futómez, a frissítők, és az orvosi szolgálat mindenkinek járt, aki nekivágott ennek a komoly távnak. A biztosított útvonalak mentén a nézők biztató szurkolása mellett zenészek muzsikáját is hallhattuk.

Budapest MaratonBudapest Maraton

A hosszú maraton mellett persze lehetett választani rövidebb távokat is. A Flóra Maratonstaféta, vagy a 30 kilométeres Coca-Cola Testébresztő szintén komoly, de leküzdhető kihívást jelentett az indulóknak. A Danone Maratonka kifejezetten a kezdő futók számára lett meghirdetve, míg a Nestlé Családi Futáson akár a gyerekekkel együtt is próbára tehettük magunkat.

A szoba.hu budapesti szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás