Ötcsillagos kényelem


Közzétéve:
 

Luxus körülmények, magas színvonalú kiszolgálás, maximális kikapcsolódás, igényes környezet. Többek között ezért választják sokan az ötcsillagos szállodákat. Szerencsére a kínálat itthon is kedvező, Budapesten és vidéken is számos exkluzív hotel közül választhat az, aki ötcsillagos kényelemre vágyik.

Lotus Therme Hotel & Spa***** Hévíz

Hévíz legexkluzívabb szállodája, az ötcsillagos Lotus Therme Hotel & Spa a gyógytó szomszédságában várja vendégeit. A szálloda medencéi és a terápiarészleg központja közvetlenül a világhírű gyógytó forrásából kapják a vizet. A panorámaablakokon keresztül feltáruló látvány tovább fokozza a kikapcsolódás és a feltöltődés élményét. A wellness részleg szolgáltatásai a lótuszvirág jegyében, az ősi és az új ismeretek szimbiózisban fonódnak össze. A shiatsu, yumeiho, lomi-lomi és ayurveda kezelések egyaránt kényeztetik a testet és a lelket. A fürdő- és termál részlegben külső és belső medence, termálfürdő, gyógyvizes medence, panorámaablakos relax-medence, jacuzzi áll rendelkezésre. A szauna részlegben finn szauna, aroma-fény szauna, kerti szauna, infraszauna, laconium, gőzfürdő, Kneipp-medence és élményzuhanyok találhatók.

ötcsillagos luxuslakosztály Hévízenhévízi wellness hotel

A hévízi Hotel Lotus Therme 17 db egyágyas, 205 db kétágyas szobában, valamint 10 lakosztályban kínál ötcsillagos elhelyezést. Mindegyik szoba rendelkezik kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával, telefonnal, minibárral, LCD televízióval, DVD lejátszóval, rádióval, egyénileg szabályozható klímaberendezéssel, széffel és balkonnal vagy terasszal. Szobakategóriától függően baldachin és különleges matracok fokozzák a kényelmet.

Spirit Hotel Thermal Spa***** Sárvár

Nyugat-Magyarország egyik legszebb vidékén, a hét tó közelében várja vendégeit az ötcsillagos Spirit Hotel Thermal Spa. A csodálatos környezetben fekvő sárvári szálloda nemcsak elegáns szobákkal, hanem saját termálkúttal rendelkező, különleges fürdőrészleggel is szolgálja a vendégek kikapcsolódását. Az egyedülálló fürdőrészleg 10 000 m2-en 22 medencével és számos pihenőtérrel rendelkezik, többek között gőzfürdő, bio szauna, finn szauna, lakónium, rózsa szauna és jégkamra gondoskodik a vendégek kényeztetéséről.

sárvári wellness luxushotelötcsillagos luxuslakosztály Sárváron

A Spirit Hotel 271 elegáns, egyedileg berendezett, klimatizált szobában és lakosztályban nyújt elhelyezést vendégeinek. Minden szobához erkély vagy terasz, fürdőszoba, LCD TV, minibár, szobaszéf és ingyenes internet-csatlakozás tartozik. A szálloda antiallergén ágyneműt kínál, némelyik szobában keleti kerek ágyakkal, fantáziasarkokkal, továbbá néhány saját jacuzzis szoba is a kínálat részét képezi.

Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** Tarcal

Tarcalon, a Tokaj-hegyaljai borvidék szívében fogadja vendégeit az ötcsillagos Andrássy Rezidencia Wine & Spa, a wellness szálloda és borhotel elegáns és különösen magas színvonalú ötvözete. A hotel alatt futó 500 méter hosszú pince még az 1400-as években épült, míg a barokk stílusú udvarház valamikor az 1700-as években, és később a történelmi Andrássy család tulajdonába került. Az Andrássy Rezidencia a mai formájában 2008 óta fogad vendégeket. Az Esszencia Étterem a gourmet fogások mellett a régió 25 borászának több mint 80 féle borát kínálja. A tarcali szálloda a hazai borturizmus kiemelkedő jelentőségű szereplője. Az Andrássy Rezidencia wellness és spa szolgáltatásai a legmagasabb minőségű élményt nyújtják a felfrissülni, relaxálni vágyó vendégeknek.

luxushotel Tokaj-Hegyaljánwellnesshotel Tokaj mellett

A hotel a környék egyetlen ötcsillagos szállodája, a 35 superior, a 3 deluxe kétágyas szoba, a 2 junior suite és a 100 m²-es elnöki lakosztály rendhagyó kényelemmel és felszereltséggel kényezteti a szállóvendégeket. Minden szoba légkondicionált; műholdas TV, vezetékes internet-csatlakozás, laptop méretű széf, telefon, multifunkcionális LCD tv található bennük. A bútorzatot a superior szobákban, a két junior suite-ben és az elnöki lakosztályban olvasófotel vagy kihúzható szófa vagy két kis fotel és kávézóasztal egészíti ki. Az ágyak king size méretűek és ergonomikus biomatraccal készültek.

Hotel Divinus***** Debrecen

A debreceni Nagyerdő kapujában várja vendégeit a Hotel Divinus, Kelet-Magyarország első ötcsillagos szállodája, amely a páratlan természeti környezet nyugalmát kínálja exkluzív színvonalú szolgáltatásai mellé. A mediterrán hangulatú, elegáns szálloda kialakításában a klasszikus megoldások és a modern építészeti megközelítések egyaránt szerepet játszottak. A kényelmes szobák és lakosztályok technikailag jól felszereltek, az üzleti ügyben utazók igényeit hivatottak kielégíteni.

debreceni luxushotel uszodadebreceni ötcsillagos szálloda

A debreceni Hotel Divinus wellness részlege exkluzív kikapcsolódást nyújt a vendégek számára, a szolgáltatások palettáján többek között aquafitness torna, mézes, sörös, jeges és csokoládés szauna szeánsz is szerepel. A hotel szobái és lakosztályai elegáns környezetben exkluzív ellátást és maradandó élményeket biztosítanak a vendégek számára. A szobákban IP TV, ébresztő és rádió funkció, szerverről letölthető filmek, LCD TV, elektronikus minibár, laptop méretű széf, szabályozható légkondicionáló berendezés, közvetlenül hívható telefon fővonal, internet és az irodai munkához elengedhetetlen egyéb fontos kellékek szolgálják a vendégek kényelmét.

The Aquincum Hotel Budapest*****

Az Aquincum Hotel Budapest a Duna jobb partján, a budai oldalon, az Árpád-híd közelében található, a Margitszigettel átellenben. A vendéglátásról az Ambrosia Étterem gondoskodik, mely modern magyar konyhát és nemzetközi specialitásokat kínál. Kiváló hely üzleti vagy privát ebédek, vacsorák lebonyolításához. A River Bar hangulatos találkozóhely a szálloda szívében, melynek nevét a közeli Duna ihlette.

A Hotel Aquincum szálloda 1660 négyzetméteren elterülő Aquincum Spa Wellness Központja különböző fitnesz- és wellness szolgáltatásokat, masszázsokat és egyéb kezeléseket kínál a vendégeknek. Ezen kívül lehetőség van wellness kádfürdőkre is különböző növények természetes kivonatainak és az illóolajok jótékony hatásainak felhasználásával. A budapesti wellness hotel úszómedencéje, két termálmedencéje, finn szaunája, gőzfürdői és pezsgőfürdői kellemes felüdülést ígérnek. A termál szálloda a gyógyvizet a szemközti Margitszigetről nyeri.

budapesti luxushotel uszodájaötcsillagos termálhotel Budapesten

A szálloda 310 szobával rendelkezik, melyek közül 32 összenyitható (16 franciaágyas és 16 egyágyas). Sok szoba a Dunára és a Margitszigetre néz. Minden szobában található kávé- és teafőző, vasaló, vasalódeszka, hajszárító, minibár, telefon, rádió, TV műholdas csatornákkal. A szobákban ingyenes vezeték nélküli és kábeles internet elérhető. A szálloda a vendégeknek naponta háromszori ingyenes oda-vissza transzfert biztosít a belvárosba.

InterContinental Budapest*****

Az ötcsillagos Hotel InterContinental luxusszálloda közvetlenül a Duna partján, a belváros szívében, a Lánchíd mellett nyújt igazi kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat vendégei számára. Központi fekvésének köszönhetően az összes budapesti látványosság elérhető egy kényelmes sétával. Az üzletekkel, kávézókkal teli elegáns Váci utca, a történelmi múltra visszatekintő Andrássy út, a Parlament és a Szent István Bazilika is könnyen megközelíthető.

A csodálatos panorámát nem csak szobájából, hanem a kiváló konyhájáról híres étteremből is élvezheti. A vendégek a szabad helyek számától függően használhatják a parkolót, felár ellenében. Mindezen túl business center, ajándékbolt, újságárus áll a vendégek rendelkezésére. A korszerű Spa InterContinental gondoskodik a testi-lelki felüdülésről, ahol fedett úszómedence, gyógyfürdő, szauna, gőzkabin és egy non-stop nyitva tartó fitneszterem áll a vendégek rendelkezésére.

luxuszálló kiátássalbudapesti belvárosi ötcsillagos luxushotel

Az InterContinental szálloda 402 szobájának többsége lélegzetelállító kilátást nyújt a szemközti Várra, a szomszédos Lánchídra és a lágyan hullámzó Dunára. Az elegánsan berendezett szobák és lakosztályok minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkeznek, diszkréten fényűző környezetet teremtve a vendégek részére. Minden szobában LCD TV, vezetékes és WiFi internet, íróasztal, ingyenes újságok, telefon, hangposta, fürdőköpeny, hajszárító, kávé- és teafőző várja a vendégeket. Szobai masszázs is kérhető.

Hilton Budapest*****

A Hotel Hilton Budapest a Halászbástya és a Mátyás templom szomszédságában található, a Várnegyed szívében, szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, a Margitszigetre, a Parlamentre és az egész pesti oldalra. A budavári Hilton Hotel Icon étterme 250 vendég befogadására alkalmas, privát szalonnal és 16 panorámaablakkal rendelkezik. Az étteremből is pazar kilátás nyílik Budapestre. A Lobby Bar kényelmes foteljeiből a Dominikánus Udvarra és a Parlamentre nyílik a kilátás. A gépkocsival érkező vendégek a szálloda garázsában vagy a szálloda előtt parkolhatnak térítés ellenében.

budapesti ötcsillagos szállodai szoba kilátássalluxushotel a budai várban

299 Hilton vendégszoba és 23 lakosztály várja mind az turistákat, mind pedig az üzleti célból érkezőket. A szobák felszereltsége: fürdőköpeny, tea és kávéfőző, telefon, üzenetrögzítő, hajszárító, egyénileg szabályozható klímaberendezés, vasalási lehetőség, minibár, széf, televízió, biztonsági kulcskártya rendszer, WiFi, íróasztal. A Hilton Budapest Hotel összenyitható és mozgássérültek részére kialakított szobákkal is rendelkezik.

Boscolo Hotel New York Palace***** Budapest

A Boscolo Hotel New York Palota a város szívében, egy reneszánsz és barokk elemeket ötvöző, méltóságteljes épületben várja vendégeit fényűző szolgáltatásokkal. Az ötcsillagos hotel kényelmes, jól felszerelt szobákkal, kiváló étteremmel és különleges fürdőjével kényezteti vendégeit. A szálloda épületében működő legendás New York kávéház megőrizte hajdani pompáját a kiváló restaurátorok munkájának köszönhetően. A hotel vendégeinek kényelmét szolgálja a 24 órás szobaszerviz és recepció, a teljes feltöltődést pedig az exkluzív fürdőrészleg garantálja tisztító szaunájával, török fürdőjével, pezsgőfürdőjével, úszómedencéjével és kényeztető kezeléseivel. A szállodában emellett fitneszközpont, business center, mosoda, babysitter szolgálat és széf áll a vendégek rendelkezésére.

budapesti luxuslakosztálybudapesti ötcsillagos szálloda wellness részlege

A szálloda összes szobájának berendezése az olasz eleganciát tükrözi különleges bútoraival, szöveteivel, selyemtapétáival és muránói csillárjaival. A 80 igényesen kialakított szoba mellett 23 Junior Suite, 4 Executive Suite és 2 Presidential Suite lakosztály áll a vendégek rendelkezésére. A szobák felszereltségéhez minden esetben hozzátartozik a nagyméretű franciaágy, a fürdőköpeny, a telefon, a nagysebességű WiFi és vezetékes internet hozzáférés, az interaktív TV, a beépített széf és a minibár. A DeLuxe szobák fürdőszobáiban és néhány Superior szoba fürdőszobájában a kád mellett külön zuhanyzó is található, és a legtöbb szoba rendelkezik kilépő erkéllyel. A Superior szobák modern stílusban vannak berendezve, míg a DeLuxe szobák kialakítása klasszikus stílusú.

Ön járt már valamelyik ötcsillagos szállodában?

Hozzászólások

hozzászólás