Pezsgőfürdős szobák


Közzétéve:
 

Amikor kényeztetésre, feltöltődésre vágyunk, nemcsak az fontos szempont, hogy a szálloda wellness részlege milyen szolgáltatásokkal tud ehhez bennünket hozzásegíteni. Jó érzés, amikor a szobából ki sem kell lépnünk, ha egy kis kényeztetésre vágyunk. Ha a párunkkal utazunk, a romantikus hangulatot is fokozza, ha olyan szobát foglalunk, amihez jacuzzi avagy pezsgőfürdős kád is tartozik.

Rozália Hotel*** Budapest

A háromcsillagos Rozália Hotel Budapest 3. kerületében, Óbudán, kellemes, kertvárosi környezetben helyezkedik el. A hangulatos szálloda kényelmes szobáiban jólesik a pihenés, a szobákhoz saját fürdőszoba tartozik, zuhanyzóval vagy káddal, emellett tévé és mini hűtőszekrény is van.

jacuzzis szállodai szoba Budapestenbudapesti szállodai szoba jacuzzival

A hotel két romantikus szobájában jacuzzi biztosítja a meghitt hangulatot. A Romantikus I-ben (kb. 20 000 Ft / szoba / éj ártól; képek: fent) a jacuzzi a hálószobával egy légtérben található. A Romantikus II-ben (kb. 25 000 Ft / szoba / éj ártól; képek: lent) a fürdőszobában van a pezsgőfürdő és nagyobb mint a Romatikus I-ben, valamint itt külön zuhanyzó is található. Felár ellenében pezsgő, virág és gyerta bekészítés kérhető.

jacuzzis hotelszoba Budapestenbudapesti jacuzzis hotelszoba

Budapest Museum CentralBudapest

A Budapest Musem Central egy kis budapesti magánszálláshely, amely ízlésesen berendezett szobáival várja a vendégeket a belváros szívében. Az épület csak néhány lépésnyire található a Nemzeti Múzeumtól, a Váci utcától, a Ráday utcától és a Duna-parttól.

Budapest Museum Centralhidromasszázs kádas fürdőszoba

A konyhával és hidromasszázs káddal felszerelt stúdiók (időszaktól függően kb. 13 500 – 22 000 Ft / szoba / éj ártól) egy közeli épületben, a főépülettől mindössze 5 percre találhatóak. A szobák 2 külön ággyal vagy 1 franciaággyal rendelkeznek. Mindegyik stúdióhoz saját, hidromasszázs kádas fürdőszoba tartozik, továbbá ingyenes Internet hozzáférés, LCD televízió nemzetközi csatornákkal, DVD lejátszó, telefon, hangszigetelt ablakok, mosógép, illetve légkondícionáló berendezés. A szobák ezen felül saját, teljesen felszerelt konyhával is rendelkeznek.

Budapest Panorama Central*** – Budapest

A Budapest Panorama Central Budapest történelmi központjának szívében található, kevesebb, mint 5 perc sétára a híres Váci utcától, az Andrássy úttól, a Magyar Nemzeti Múzeumtól, a Szent István Bazilikától és a Dohány utcai Zsinagógától (mely Európa legnagyobbja). A 2009 nyarán nyílt vadonatúj szálláshely két 19. századi, történelmi vasszerkezetes épület belsejében, klasszikus környezetben nyújt magasfokú kényelmet vendégeinek.

162846031 162846041

A légkondícionált, hangszigetelt Superior szobák síkképernyős tévével, wifivel felszereltek, a fürdőszobában hidromasszázs kád szolgálja a vendégek kényelmét..

Pest Inn Hotel*** Budapest

A város egyik nyugodt részén várja vendégeit a nemrégiben felújított, háromcsillagos Pest Inn Hotel Budapesten. A modern stílusú szálloda a metró közelsége miatt mind a szabadidős, mind pedig az üzleti célú tartózkodás esetén lehetővé teszi a városban való gyors közlekedést.

429574 429576

A légkondícionált Jacuzzi lakosztály nappali és hálórészből áll, 2 db síkképernyős televízióval, tágas fürdőszobával, pezsgőfürdővel nyújt különleges élményt akár 4 fő részére is (időszaktól függően kb. 42 000 Ft / szoba / éj ártól).

Nyerges Hotel Termál*** Monor

Az 1983-ban alapított Nyerges Hotel Termál***Superior Közép-Európa legnagyobb nádfedeles szállodája, Pest megyében a 4-es számú főút mellet helyezkedik el, mindösszesen félórányi autóútra Budapest centrumától.
Hotel Termál*** Superior 24 standard szobával, 3 junior lakosztállyal, 3 családi lakosztállyal és egy különleges nászutas lakosztállyal rendelkezik.

110828-174-SZJ  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nászutas lakosztály: 32 m2 alapterületű kényelmes, romantikus, funkcionálisan kialakított lakosztály, ideális pároknak. Szobai felszereltség: flatscreen LCD TV, telefon, szobai széf, 2 személyes jacuzzi, hűtőszekrény, kérésre minibár feltöltés (fogyasztás, térítés ellenében), ingyenes Wi-Fi internet használat, kozmetikai tükör, bidé, fürdőköpeny. (időszaktól függően kb. 35 000 – 45 000 Ft / szoba / éj ártól)

Spirit Hotel Thermal Spa***** Sárvár

Nyugat-Magyarország festői vidékén, a hét tó közelében várja vendégeit az ötcsillagos Spirit Hotel Thermal Spa Sárváron. A csodálatos környezetben fekvő szálloda nemcsak elegáns szobákkal, hanem saját termálkúttal rendelkező, különleges fürdőrészleggel is szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A szálloda elegáns, egyedileg berendezett, klimatizált szobákban és lakosztályokban nyújt elhelyezést vendégeinek. Minden szobához erkély vagy terasz, fürdőszoba, LCD TV, minibár, szobaszéf és internet csatlakozás tartozik.

saját szauna a lakosztályban - Spirit Hotel Thermal Spa - Sárvárjacuzzi a lakosztályban - Spirit Hotel Thermal Spa - Sárvár

A különleges belsőépítészeti megoldásokkal kialakított kétágyas King szoba (időszaktól függően kb. 47 500 – 57 800 Ft / fő / éj ártól) nemcsak a 230 cm átmérőjű körágy, hanem a beépített kétszemélyes jacuzzi miatt is meghitt hangulatot áraszt. Csakúgy, mint az exkluzív King lakosztály (időszaktól függően kb. 62 000 – 76 000 Ft / fő / éj ártól), ahol a pezsgőfürdős nappalihoz külön háló, tágas fürdőszoba és erkély is csatlakozik. Aki pedig ennél is több luxusra vágyik, annak a 175 m2-es elnöki lakosztály (kb. 273 000 Ft / éj ártól) áll a rendelkezésére. Itt a tágas nappaliból három különálló hálószoba nyílik, saját fürdőszobákkal, a lakosztály igazi különlegessége pedig a privát spa részleg, kétszemélyes pezsgőfürdővel, nyugágyakkal és szaunával.

Hotel Cascade Resort & Spa**** Demjén

Csodás hegyvidéki környezetben, az aquapark közelében, Egertől néhány km-re várja vendégeit a 4* superior kategóriájú Cascade Resort and Spa Konferencia és Wellness Hotel Demjénben, a Termál Völgyben. A szálloda különleges wellness részlege, valamint a gyógyfürdő közelsége teljes kikapcsolódásról és gyógyulást kínál.

331768_287864088002406_829198314_o vz_cascade_demjen_026
Rustic Lakosztály: A kétlégterű, közel 80 m2-es alapterülettel rendelkező lakosztály nappalijában kialakításra került bár rész, infraszauna és jakuzzi. A franciaágyas hálószobájához zuhanyzós fürdőszoba és erkély tartozik (időszaktól függően kb. 43 000 – 55 000 Ft / fő / éj ártól).

Aqua Lakosztály: A földszinten elhelyezkedő lakosztály saját drágakő szerű kis kertrésszel rendelkezik. A mintegy 80 m2-es alapterületen franciaágyas, zuhanyzós fürdőszobájú erkélyes hálószoba található és a nappali részben bár, infraszuna, jakuzzi került kialakításra (időszaktól függően kb. 43 000 – 55 000 Ft / fő / éj ártól).

Hotel Atlantis**** Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló Magyarország egyik legnépszerűbb fürdőhelye. A gyógyfürdő és az Aqua Palace közvetlen közelében található, modern stílusú és formabontó megjelenésű Hotel Atlantis a város legújabb négycsillagos szállodája, amely 900 m2-es saját wellness részleggel rendelkezik.

jacuzzis hotel szoba - Hotel Atlantis ****	 Hajdúszoboszlójacuzzis szálloda szoba - Hotel Atlantis **** Hajdúszoboszló

A luxus lakosztály (időszaktól függően kb. 31 000 – 40 000 Ft / fő / éj ártól) klimatizált, erkélyes, gyönyörű panorámával rendelkező szoba, a szálloda ékessége. A kényelmes ágyak, 42” LCD tv, telefon, minibár, széf és vezetékes internet a felszereltség része. A luxus lakosztály saját jacuzzival és óriási napozóterasszal rendelkezik. A zuhanyzós fürdőszobában hajszárító, kozmetikai tükör, piperebekészítés valamint fürdőköpeny és törölköző található.

Hotel Silver**** Hajdúszoboszló

Egyedülálló felszereltséggel és magas színvonalú szolgáltatásokkal várja vendégeit keleti régió egyik legjobb szállodája, a 4* superior kategóriájú hajdúszoboszlói Hotel Silver. Magyarországon egyedüliként a Hotel Silver****superior rendelkezik 2 saját stranddal és wellness részleggel, valamint 10 medencével. A szálloda a város világhírű gyógyvizére alapuló wellness és gyógyszolgáltatásokat, kitűnő szállást és igényes konferenciahelyszínt biztosít vendégei számára.

0df4093794d109852739029f10611495 cache (1)

A Superior apartmanok a legnagyobb alapterületűek (45m2) és legmagasabb kategóriájúak a szobatípusok közül. Ezekben a luxus apartmanokban ergonómikusan állítható ágykerettel rendelkező ágy, jakuzzis fürdőszoba bidés WC-vel, internet csatlakozási lehetőség, távvezérelhető Cardo ágybetét található. Az Új épület Superior apartmanjaiban a fürdőszobák beépített rádióval, valamint láb- és testmasszírozóval rendelkeznek. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, 94 csatornás digitális Led Tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár. Minden Superior apartman erkélyes.

b38b93cd5b4307ca9615c8aede0d85da cache

Új épületi Superior kétágyas szobák ergonómikusan állítható ágykerettel rendelkező ággyal, jakuzzival (hidromasszázs-pezsgőfürdő) felszereltek. A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, 94 csatornás digitális Led Tv, telefon, és minden igényt kielégítő minibár. A szobák 32 m2 alapterületűek.

Hotel Divinus*****Debrecen

A debreceni Nagyerdő kapujában várja vendégeit a Hotel Divinus, Kelet-Magyarország első ötcsillagos szállodája, amely a páratlan természeti környezet nyugalmát kínálja exkluzív színvonalú szolgáltatásai mellé. A mediterrán hangulatú, elegáns szálloda kialakításában a klasszikus megoldások és a modern építészeti megközelítések egyaránt szerepet játszottak. A kényelmes szobák és lakosztályok technikailag jól felszereltek, az üzleti ügyben utazók igényeit hivatottak kielégíteni. A debreceni Hotel Divinus wellness részlege exkluzív kikapcsolódást nyújt a vendégek számára, a szolgáltatások palettáján többek között aquafitness torna, mézes, sörös, jeges és csokoládés szauna szeánsz is szerepel.

diplomata-07broyal-kicsi

Az ötcsillagos debreceni szálloda Royal lakosztályai klasszikus eleganciával berendezett tágas, világos apartmanok két hálószobával, gardrób szobával, tárgyalóval, egy nagy alapterületű étkezővel, nappalival és terasszal. A szállodai lakosztályok fürdőszobái külön hidromasszázs káddal, tusolóval, valamint luxus fürdőszobai bekészítésekkel egészülnek ki. (időszaktól függően kb. 65 000 – 85 000 Ft / fő / éj ártól)

La Contessa Kastélyszálló**** Szilvásvárad

A négycsillagos kastélyszálló a festői szépségű Szilvásváradon várja vendégeit. A történelmi múlttal rendelkező neobarokk kastély 2009-ben nyitotta meg kapuit a Bükk lábánál, egy közel 7 hektáros ősparkban. A kastélyhotel 650 m²-es wellness részlege domboldalon való elhelyezkedésének és panoráma üvegfalainak köszönhetően különleges élményt nyújt.

La Contessa Kastélyhotel - Sándor lakosztályLa Contessa Kastélyszálloda - Sándor lakosztály hidromasszázs káddal

A kastély emeletén található, külön nappalival és hálószobával rendelkező, kb. 56 m2 alapterületű Sándor-lakosztály különlegessége a hatalmas, ablakos fürdőszoba, melyben a finn szauna és az ikermosdó mellett kétszemélyes hidromasszázskád is helyet kapott. A kihúzható kanapé maximum két fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, kiságy is betehető (időszaktól függően kb. 40 000 – 45 000 Ft / fő / éj ártól)

Hotel Azúr Premium***** Siófok

Csodás balatoni környezetben, Siófokon várja vendégeit a négycsillagos Hotel Azúr Premium, ami a Hotel Azúr szállodakomplexum exkluzív szárnya. A siófoki szálloda az 1800 m² alapterületű exkluzív wellness központ, úszó- és élménymedencék mellett különféle szauna és masszázs szolgáltatásokkal gondoskodik a vendégek ellazulásáról.

14649872617_main

A különleges hangulatú, 36 m² alapterületű Luxury Suite lakosztály exkluzivitását az adja, hogy a szobában kétszemélyes jacuzzi, a fürdőszobában pedig infraszauna kapott helyet. A szobából mesés kilátás nyílik a Balatonra. (időszaktól függően kb. 30 000 – 50 000 Ft / fő / éj ártól)

Hotel Azúr**** Siófok

Mediterrán stílusú épületben, Siófokon fogadja vendégeit a Hotel Azúr, a Balaton-régió legnagyobb négycsillagos konferencia- és wellness szállodája.

A szálloda rendkívüli magas technikai felszereltségű konferencia részlege és 1000 m²-es vízfelülettel rendelkező wellness centruma az üzleti ügyben utazókat és a nyaralni, kikapcsolódni vágyó vendégeket egyaránt vonzza. Mindehhez hozzájárul a hotel étterme, amely jól képzett szakácsainak köszönhetően egyedülálló gasztronómiai élményeket tartogat.

7_mainfzw21hzwsequd84nbg18fce8fc2znanec11j.image

Lakosztály: 48 m2 alapterületű, nappalival és hálószobával rendelkező lakóegységek. A standard szobai felszereltségen kívül a lakosztályokban a fürdőszobában saját pezsgőfürdő és finn szauna is helyet kapott, igazi luxus hangulatot teremtve a kikapcsolódáshoz, felüdüléshez. A nappaliban található kanapé két gyermek elhelyezését is szolgálhatja (időszaktól függően kb. 24 000 – 43 000 Ft / fő / éj ártól)

Superior Lakosztály: a kényelmes társalgó szobából és hálószobából álló két légterű lakosztály új, elegáns enteriőrje elegáns, meghitt hangulatot áraszt, belső tereinek modern karaktere egyedi stílust kölcsönöz a Hotel Azúr legmagasabb kategóriájú szobatípusának. A hálószobából nyíló fürdőszobában finn szauna és pezsgőfürdő szolgáltatja kedves Vendégeinknek egy luxus nyaralás minden kényelmét (időszaktól függően kb. 27 000 – 46 000 Ft / fő / éj ártól)

Hotel Residence**** Siófok

Siófok villanegyedében, a vízpart és a városközpont közelében várja vendégeit a négycsillagos Residence Siófok Conference & Wellness Hotel. A szállodának több mint 1000 m²-es saját strandja van, a városi szabad strand mellett. A pázsitos partszakaszon napozóágyak kínálnak kényeztető pihenést a hotel vendégei számára.

_DSC0797_217x249 lakosztaly_217x249

A lakosztály 100 m2 alapterületű, tágas nappalival, két külön hálószobával (1 franciaágyas és 1 külön ágyas hálószoba), gardrób szobával, nagyméretű fürdőszobával, privát jaccuzzival, körbefutó napozó terasszal kialakított  exkluzív lakrész (időszaktól függően kb. 32 000 – 50 000 Ft / fő / éj ártól)

Laroba Hotel**** Alsóörs

Alsóörsön, a Balaton északi partján, egyórányi autóútra a fővárostól várja vendégeit a háromcsillagos Laroba Wellness & Tréning Hotel. A vízpart közelében álló szálloda nyaralni érkező vagy üzleti ügyben utazó vendégek számára egyaránt megfelelő szolgáltatásokat nyújt, wellness szolgáltatásai pedig igazi feltöltődést biztosítanak.

249693862 249687342
Pezsgő Relax&Álom Queen Deluxe szoba: A pezsgőfürdős szállodai szobákat a vendégek keresztelték “Pezsgő álomra”. A különleges hangulatát fokozza, hogy a Jacuzzi 3 szobában közvetlenül az ágy mellett, egy szobában pedig a fürdőszobában lett elhelyezve, melyet a vendégek korlátlanul használhatnak. A pezsgőkád mellett a szobában hatalmas LCD Tv, kényelmes franciaágy, minibár,  ingyeses Laroba szűrt ásványvíz bekészítés, kapszulás kávéfőző, telefon és széf is fokozza a kényelmet. (időszaktól függően kb. 20 000 – 25 000 Ft / fő / éj ártól).

Hotel Silvanus**** Visegrád

Visegrádon, Mátyás király Fellegvárának szomszédságában, erdővel körülvett, nyugodt környezetben várja vendégeit a négycsillagos Hotel Silvanus, a Dunakanyar egyik legszebb fekvésű wellness szállodája. A hotel minden igényt kielégítő, professzionális szolgáltatásokkal, mégis családias légkörben biztosít elhelyezést 151 szobájában. A szobák televízióval, telefonnal, minibárral, széffel és WiFi-vel felszereltek, az erkélyről csodás panoráma nyílik a Dunakanyarra és a környező erdőre.

deluxe lakosztály kandallóval - Hotel Silvanus **** Visegráddeluxe lakosztály jacuzzival - Hotel Silvanus **** Visegrád

Az erkélyes deluxe lakosztályokban pezsgőfürdő és kandalló is helyet kapott, így átlagon felüli kényelmet nyújtanak a vendégek számára (időszaktól függően kb. 36 000 – 50 000 Ft / fő / éj ártól).

Thermal Hotel Visegrád**** Visegrád

A Thermal Hotel Visegrád****superior a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, nyugodt, barátságos környezetben helyezkedik el, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre. A négycsillagos superior szálloda teljes körű kényelmet és első osztályú szolgáltatásokat nyújt a felfrissülni, pihenni vágyó wellness vendégek és az ideális környezetet kereső konferencia résztvevők számára.

Dunakanyari_lakosztaly17 Dunakanyari_lakosztaly18

A Dunakanyarra néző lakosztály lélegzetelállító panorámát nyújt Magyarország egyik legszebb természeti kincsére, a Dunakanyarra. A lakosztály alapterülete 49 nm, amely egy hálószobából, egy nappaliból, egy exkluzív fürdőből (infraszaunával, hidromasszázs káddal, esőzuhannyal, egyedi Algotherm bekészítésekkel) és egy különálló mosdóból áll. A lakosztályba foglaló Vendégeinket pezsgőbekészítéssel várjuk! (időszaktól függően kb. 38 000 – 55 000 Ft / fő / éj ártól).

Aphrodite Hotel**** Zalakaros

Zalakaroson, a város szívében várja vendégeit a négycsillagos Aphrodite Hotel. A zalakarosi szálloda wellness részlege minden korosztálynak felüdülést nyújtó szolgáltatásokat kínál. A 3 beltéri, és egy kültéri medence mellett a fedett wellness részlegen a 12 személyes, feszített víztükrű jacuzzi, a termálvízzel feltöltött vízsugaras medence, az élményelemekkel ellátott medence és a jeges csobbanó medence is a vendégek rendelkezésére áll.

körágyas jacuzzis lakosztály - Aphrodite Hotel**** Zalakarosjacuzzis lakosztály Zalakaroson

A szálloda körágyas jacuzzis lakosztálya elegáns, nyugodt és meleg hangulatot áraszt. Az extra méretű erkély, mediterrán stílusú fürdőszoba, extra méretű és vastagságú körágy, hidromasszázsos sarokkád, minibár, hajszárító és fürdőköpeny egyaránt a felszereltség része. (időszaktól függően kb. 22 000 – 40 000 Ft / fő / éj ártól).

Hotel Vital**** Zalakaros

A négycsillagos Hotel Vital Zalakaros csendes részén, nyugodt környezetben fekszik. Az Oasis wellness részleg 600 m2-es mérete garancia a zavartalan kikapcsolódásra. A szálloda 22 rendkívül tágas, igényesen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás szobában nyújt elhelyezést vendégei számára. A műholdas televízió, a telefon, a WiFi, a minibár és a hajszárító az alapfelszereltség része.

A szálloda legfelső emeletén két luxus lakosztály kapott helyet. Az 55 m² alapterületű lakosztályok 16 m2-es terasszal, külön légterű hálószobával és bőr ülőgarnitúrával berendezett nappalival várják a vendégeket. A luxus érzetet a zuhanyzóval és pezsgőfürdős káddal felszerelt fürdőszoba fokozza. (időszaktól függően kb. 20 000 – 25 000 Ft / fő / éj ártól).

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** Zalakaros

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros virágos központjában, a 22 medencés Gránit Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő közelében található. A zalakarosi szálloda saját, 1000 m2 alapterületű fürdőkomplexummal rendelkezik. A komplexumhoz tartozik egy napozó és füvesített panoráma terasz, ahonnan csodás kilátás nyílik a virágos Gyógyfürdő térre.

junior suite - Hotel MenDan **** Zalakarospezsgőkádas szoba - Hotel MenDan **** Zalakaros

A luxus superior szobáink a kényeztetésre, kényelemre és eleganciára vágyó vendégeink számára biztosítanak tökéletes környezetet a pihenéshez.
A szoba bézs és pezsgő színeivel, extra méretű bio ággyal, modern, multifunkcionális pezsgőfürdővel felszerelt fürdőszobával és egy további fő elhelyezésére kényelmes kihúzható bőr ülőgarnitúrával hívogatja a látogatókat.
A légkondicionált szobához tartozik továbbá: direkt hívásos telefon, minibár, bekészített törölköző, hajszárító, plazma TV, szobai internet és széf. A szobák egy részéhez erkély is tartozik  (időszaktól függően kb. 19 500 – 30 000 Ft / fő / éj ártól).

Batthyány Kúria & Golf Resort****  Zalacsány

A Batthyány Kúria & Golf Resort**** csendes, nyugodt, 10 hektáros parkosított környezetben, egy apró település, Zalacsány szélén fekszik.
A több száz éves épületet ölelő parkban szabadtéri termálmedence, gyermekjátszótér, strandröplabda, minigolf-, footgolf- és teniszpályák, lengőteke, grillterasz, és bár található.
A Kúriában 19 különböző méretű szobával, saját étteremmel és különböző wellness-szolgáltatásokkal, várjuk a kikapcsolódásra, nyugalomra és pihenésre vágyó vendégeinket.
Az itt töltött napok élményeit esténként a múlt idők eleganciáját sugárzó történelmi épületben pihenhetik ki Vendégeink.

_MG_3454_ _MG_3462_
Nászutas lakosztályunk, 2 db  fürdőszobával, a nappaliban elhelyezkedő pezsgőfürdővel különleges kikapcsolódást biztosít Vendégeiknek  (időszaktól függően kb. 20 500 – 28 000 Ft / fő / éj ártól).

Caramell Premium Resort****+ Bük

Az Alpok lábánál, a gyógyfürdőjéről nevezetes Bükön fogadja vendégeit a négycsillagos Caramell Premium Resort****superior, amely Magyarország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája. A színvonalas gyógyászati és wellness szolgáltatások mellett a bükfürdői szálloda teljeskörű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat is nyújt. A Hotel Caramell a Feng Shui alapelvei szerint lett megépítve és berendezve, ami hozzájárul a szálláshely kellemes hangulatához.

VIP_Suit_Schlafzimmer 90250957

VIP lakosztály: A lakosztályban tágas terek, különleges hangulatelemek biztosítják az élményeket. A holisztikus motívumok a lakosztály valamennyi szegletében megtalálhatóak, a meghitt hangulatról pedig meleg színek és egyedi belsőépítészeti megoldások gondoskodnak. A tágas nappaliból különálló hálószoba nyílik. Pezsgőfürdővel ellátott, nagyméretű fürdőszoba összenyitható a hálószobával. VIP lakosztály alapterülete: 65 m2. A szobában 2 gyermek helyezhető el a nappali kanapéján vagy pótágyon  (időszaktól függően kb. 51 000 – 62 000 Ft / fő / éj ártól).

Grand Hotel Glorius**** Makó

A Grand Hotel Glorius Makó az országban egyedülálló design szálloda, mely az 1920-as évek nagyvilági hangulatát idézi. A négycsillagos hotel a belvárosban, a Hagymatikum fürdő közvetlen szomszédságában található. A hotel igazi autentikus kikapcsolódást nyújt: az elegáns kávéház napsütötte teraszán, a fasor összeérő lombjainak boltíve alatt ráérősen kortyolgatni a Hotel borkínálatának remekeit, vagy megízlelni a kiváló séf alkotta gasztronómiai különlegességeket. Egy könnyű séta a vendégek feltöltődhetnek az emeleti panoráma-szaunában, ahonnan pompás kilátás nyílik a Hagymatikum egyedülálló épületére.
Jakuzzi, szaunák, edzőterem, masszázságyak, vagy a Hagymatikum fürdő szolgáltatásai biztosíthatják még a test és szellem tökéletes felfrissülését.

3abb6fdaf461d64d2d3248a4729c31a6  0126378bd343f958b653f9b15d11fbc7

A deluxe nászutas szoba a legfelső szinten, a tetőtérben található. Itt minden adott ahhoz, hogy a párt semmi se zavarhassa meg pihenésében. Fő specialitása a tágas fürdőszoba, melyben pezsgőfürdő kád is helyet kapott. A szoba egylégterű, fürdőszobás, zuhanyzóval felszerelt. Berendezése az egész hotelre jellemzően ötvözi a hangulatos exkluzív designt és a praktikus modernitást. Kérésre egyedi bekészítést (pl. hűtött pezsgő) biztosítunk.

Aqua Spa Hotel**** Cserkeszőlő

Az Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotel a Tiszazugi kistérség egyik legismertebb településén Cserkeszőlőben, a Gyógy- és Strandfürdőtől mintegy 200 m-re található. A négycsillagos konferencia és wellness szállodát méltán nevezhetjük a nyugalom szigetének, távol a városok zajától, magas szintű szolgáltatásaival kellemes kikapcsolódást biztosít mind az egyéni vendégek, mind pedig a szervezetten érkező üzleti utazók, csoportos turisták számára.

2ef46a80799e8ca34820c41f96e536d0  04acc4ece7d22ae3e2f15097f47ea52d

A fürdőszobás, kétágyas ( pótágyazható ) szobák légkondicionáltak, saját erkéllyel rendelkeznek, több idegen nyelvű csatornát sugárzó LCD televízióval, minibárral, telefonnal, Internet-csatlakozással, bútorszéffel és mágneskártyás zárral felszereltek. A lényegesen nagyobb alapterületű superior kategóriájú szobákat a standard felszereltségen túl saját nagyméretű pezsgőkáddal, zuhanyfülkével, hajszárítóval rendelkező fürdőszoba és bőrgarnitúrás nappali sarok teszi még otthonosabbá.

Hunguest Hotel Palota**** Lillafüred

A szálloda három hegy által körülvett festői völgyben fekszik, Miskolc belvárosától 10 kilométerre Lillafüreden, a Bükk-hegység keleti részén. Az eklektikus stílusban épített század eleji kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül. A gyönyörű kilátás varázsát a közelében levő Szinva patak vízesése növeli. A Palotaszálló nemrégiben felújításon esett át, aminek köszönhetően bővített wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit.

lakosztály - Hunguest Hotel Palota **** Lillafüredjacuzzis lakosztály - Hunguest Hotel Palota ****	 Lillafüred

A szálloda de luxe és VIP lakosztályai jacuzzival és részben kandallóval vannak felszerelve (időszaktól függően kb. 25 000 – 40 000 Ft / fő / éj ártól).

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** Miskolctapolca

A Bükk közelében, csodás természeti környezetben várja vendégeit a mediterrán hangulatú, négycsillagos miskolctapolcai szálloda. A hotel a Barlangfürdő közelében fekszik, az épületet teraszok, pergolák teszik különlegessé, a 600 m2-es wellness részleg pedig a test és lélek számára egyaránt feltöltődést és kikapcsolódást nyújt.

Calimbra Hotel Miskolctapolca - pezsgőkádas szobaHotel Calimbra Miskolctapolca - pezsgőfürdős szoba

A luxus superior szobák (szezontól függően kb. 19 500–30 000 Ft / fő / éj ártól) 2 fő számára nyújtanak exkluzív kikapcsolódást. A szobák különlegessége, hogy pezsgőkáddal rendelkeznek. Ezen kívül légkondícionálóval, káddal felszerelt nagy méretű fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD színes televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel felszereltek. A szobák déli fekvésűek, erkéllyel rendelkeznek.

Residence Hotel Ózon**** Mátraháza

A Kékes lábánál, 710 méter magasan fekvő festői kistelepülésen, Mátraházán várja vendégeit a 4* superior kategóriájú szálloda. A Budapesttől alig 80 km-re található, teljesen felújított hotel egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőparkban fekszik. A szálloda wellness részlege több mint 1000 m2-en kínálja szolgáltatásait.

pezsgőfürdős lakosztály - Residence Hotel Ózon Mátraházajacuzzis lakosztály - Residence Hotel Ózon Mátraháza

Az 57 illetve 67 m2-es superior lakosztályokból nagyszerű kilátás nyílik a Kékestetőre, illetve a szálloda parkjára. Az exkluzív berendezésű, két légterű, franciaágyas lakosztályokban a nappaliban beépített pezsgőfürdő van. Zuhanykabinos fürdőszoba kapcsolódik hozzájuk. A szobákban széf, minibár, hotel TV és WiFi internet is van (szezontól függően kb. 50 00–70 000 Ft / fő / éj ártól)

Relax Rezidencia Hegycsúcs  Mátraszentimre

A Mátraszentimrén található Relax Rezidencia Hegycsúcs szállása 700 méterre helyezkedik el a Teréz-Hegy felvonótól és 3,2 km-re a Győr-Hegy felvonótól. Az erdő közelsége és a hegyek látványa gyógyszer testnek-léleknek egyaránt. Élvezze a kilátást, a napsütést vagy akár a nyugalmat teraszunkon, hogy feltölthesse lemerült “akkumulátorait”.

142267282 160420554
Nem-átlagos hálószobával várjuk Vendégeinket. A 36 négyzétméteres lakosztály hálószoba részében helyet kapott egy hatalmas franciaágy, és attól mindössze 3 lépésre egy pezsgőfürdő és hidromasszázs funkciókkal felszerelt kád, valamint egy infraszauna is.

Hotel Platán*** Székesfehérvár

Székesfehérvár központjában, a város nevezetességeitől elérhető közelségben, mégis nyugodt környezetben várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Platán. A néhány éve épült, modern stílusú szálloda, 28 teljesen felszerelt, légkondicionált szobában nyújt elhelyezést vendégei számára.

image (1) image (4)

A tetőtérben található jacuzzival felszerelt apartman igazi búvóhely nászutasoknak vagy egy kis romantikára vágyóknak (szezontól függően kb. 21 000 Ft / fő / éj ártól)

Wellness Hotel Katalin**** Gyenesdiás

A gyenesdiási Wellness Hotel Katalin wellness- és szaunavilága (beltéri élménymedence és gyerekpancsoló, belső medence, pezsgőfürdő, finn szauna, infrakabin, aromakabin fényterápiával, fitnesz terem, masszázs) egész évben várja a kikapcsolódni és pihenni vágyókat. A 10 000 m2-es parkosított kert legkedveltebb része a nagy úszómedence és gyerekmedence. A vízfelület nagysága nyáron 330 m2.

excl-francia-jacuzzis-pano-hidro excl-francia-jacuzzis-pano

Az exclusive balatoni panorámás, jacuzzis franciaágyas szoba (képek: fent) kb. 24 m2 alapterületű, franciaágyas, 140×180-as pezsgőfürdővel és külön zuhanyzóval felszerelt. Déli panorámával rendelkezik, ideális pároknak, nászutasoknak. A kb. 24 m2 alapterületű, ízlésesen berendezett exclusive jacuzzis franciaágyas szoba a csendes oldalsó kertre néz, ideális pároknak (szezontól függően kb. 25 000– 45 000 Ft / fő / éj ártól)

 

Ön szállt már meg pezsgőfürdős szállodai szobában?

 

Hozzászólások

hozzászólás