Calimbra Wellness és Konferencia Hotel

****
Miskolctapolca
Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** MiskolctapolcaCalimbra Wellness és Konferencia Hotel**** Miskolctapolca

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Bükk közelében, csodás természeti környezetben várja vendégeit a mediterrán hangulatú, négycsillagos Calimbra Wellness és Konferencia Hotel Miskolctapolcán. A szálloda a világhírű Barlangfürdő közelében fekszik, az épületet teraszok, pergolák teszik különlegessé.

Wellness

A Calimbra Hotel 600 m2-es wellness részlege test és lélek számára egyaránt feltöltődést és kikapcsolódást nyújt.

  • finn szaunák
  • fényterápiás infra szauna
  • jégkása kút
  • dézsazuhany
  • gőzfürdő
  • infra szauna
  • élmény- és úszómedence
  • sószoba
  • külső medence napozóval

Szobák

A Calimbra Wellness Hotel 41 kétágyas szobában, 11 apartmanban és 1 mozgáskorlátozott szobában kínál elhelyezést vendégeinek. A szállodában az elegancia az otthonossággal párosul.

Superior szoba

A légkondicionált, kétágyas szobák zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel rendelkeznek.

Luxus superior szoba

Exkluzív kényelmet kínáló, légkondicionált, kétágyas szobák pezsgőmedencével. Ezen kívül káddal felszerelt, nagyméretű fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel felszereltek. A szobák erkélyesek.

De lux apartman

A De lux apartmanokban 4 fő kényelmesen pihenhet a légkondicionált, kétszobás, egy- vagy kétszintes lakóegységekben. Bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel rendelkeznek. Ezekben az apartmanokban egy vagy két fürdőszoba biztosítja a vendégek kényelmét. Az erkélyről csodás kilátás nyílik.

Exkluzív apartman

A Hotel Calimbra legtágasabb apartmanjai 85 m2-esek, 5–6 fő kényelmesen elfér a légkondicionált, háromszobás, kétszintes lakóegységekben. Bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel rendelkeznek. Ezekben az apartmanokban két fürdőszoba biztosítja a vendégek kényelmét. A hálószobához csatlakozó fürdőszobában hidromasszázs sarokkád található. Mindkét nyugati oldalon lévő szobához 10 m2-es erkély tartozik, csodálatos kilátással a Bükk-hegységre.

Rendezvények

A miskolctapolcai szállodában 2 légkondicionált, 100 és 130 főt befogadó terem áll rendelkezésre, valamint tágas közösségi terek segítik a konferenciák lebonyolítását. A termekhez 4 m széles terasz csatlakozik, melyről gyönyörű a kilátás.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások