Kikelet Club Hotel

***
Miskolctapolca
Kikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** MiskolctapolcaKikelet Club Hotel*** Miskolctapolca

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Bükk hegység lábánál, Miskolctapolca központjában, rusztikus stílusú épületben várja vendégeit a háromcsillagos Kikelet Club Hotel.

A szálloda 500 méterre fekszik a híres Barlangfürdőtől, de a közeli csónakázó tó, a kalandpark, a bob pálya vagy a gyönyörű park is számos kikapcsolódási lehetőséget kínál. A szálloda tíz percre van Miskolc belvárosától.

Wellness

A szállodában egy hatfős szauna, infra szauna és pezsgőfürdő szolgálja a feltöltődést és kikapcsolódást, de a környék számos sportolási lehetőséget is kínál azoknak, akik aktív pihenésre vágynak.

Szobák

A Kikelet Club Hotel 4 szobában és 17 apartmanban biztosít elhelyezést vendégeinek. Az apartmanok 2-5 fő számára ideálisak. A szobák nem rendelkeznek konyhával, de a televízió, a telefon és a hűtőszekrény a felszereltség része. A szálloda tágas apartmanjai franciaágyas és külön ágyas hálószobával is választhatók, a nappaliban amerikai stílusú teakonyha található.

Rendezvények

A miskolctapolcai szálloda 30 fős konferenciaterme kisebb üzleti rendezvények, szemináriumok, bemutatók lebonyolítására alkalmas.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások