Hotel Lido

***
Miskolctapolca
Hotel Lido*** MiskolctapolcaHotel Lido*** MiskolctapolcaHotel Lido*** MiskolctapolcaHotel Lido*** MiskolctapolcaHotel Lido*** MiskolctapolcaHotel Lido*** MiskolctapolcaHotel Lido*** MiskolctapolcaHotel Lido*** MiskolctapolcaHotel Lido*** Miskolctapolca

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Bükk-hegység lábánál, Miskolctapolca üdülőövezetében várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Lido.

A szálloda elhelyezkedése ideális, mivel nemcsak a híres barlangfürdő van a közelében, hanem a csónakázó tó, a bob pálya és a kalandpark is. A miskolctapolcai szálloda épülete 2007-ben egy alapos felújításon esett át, és ezután nyitotta meg újra kapuit.

Szolgáltatások

A Lido Hotel három emeletén összesen 100 férőhely áll rendelkezésre. Az épületben lift nincs. A szállodához kert is tartozik, ahol pihenni vagy grillezni is lehet. Az autóval vagy busszal érkező vendégek a szálloda parkolójában ingyenesen parkolhatnak.

Szobák

A miskolctapolcai Hotel Lido parkettázott szobáinak többsége kétágyas, pótágyazható, de vannak 3-4 férőhelyes lakosztályok is. A szobákhoz fürdőszoba tartozik, TV, hűtőszekrény, telefon és WiFi szolgálja a vendégek kényelmét.

Rendezvények

A szálloda legfeljebb 50 fős rendezvények, családi és munkahelyi események lebonyolítását is vállalja, melyhez igény szerint ellátást és technikai felszerelést biztosítanak.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások