MenDan Magic Spa & Wellness Hotel

****
Zalakaros
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** Zalakaros

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros virágos központjában, a 22 medencés Gránit Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő közelében található. A MenDan Hotel 2011-ben elnyerte az “Év legbarátságosabb szállodája” címet.

Szolgáltatások

A gasztronómia magas minősége a MenDan Hotel védjegye: a Coral és Zafír éttermek a gourmet konyha és cukrászat remekeit kínálják, valamint a cafe shop és a pool bár is kitűnő kínálattal kecsegtet, csakúgy, mint a cocktail bár.

Wellness

A zalakarosi szálloda saját, 1000 m2 alapterületű fürdőkomplexummal rendelkezik. A komplexumhoz tartozik egy napozó és füvesített panoráma terasz, ahonnan csodás kilátás nyílik a virágos Gyógyfürdő térre.

Fürdőrészleg

 • sodrófolyosós úszómedence
 • élménymedence nyakzuhanyokkal, buzgárokkal
 • pezsgőfürdő
 • termálvizes medence
 • gyermekpancsoló

Wellness központ

 • frissítő masszázsok
 • stressz- és feszültségoldó masszázsok
 • erősebb hatású hagyományos masszázsok
 • keleti masszázsok
 • eredeti indiai ayurvedikus masszázsok
 • méregtelenítő és alternatív kezelések
 • kombinált masszázsok
 • szauna koktél show

Szobák

A Hotel MenDan valamennyi szobája tágas és – a classic kétágyas típus kivételével – családok elhelyezésére is alkalmas: az átlagos szobaméret 30 m2. A családi szobák egy részéhez konyhasarok is tartozik. Minden szoba légkondicionált és nemdohányzó.

Superior kétágyas szoba

Tágas elhelyezést nyújt nemcsak párok, de akár 1 vagy 2 gyermekes családok részére is. Extra méretű bioágy, direkt hívásos telefon, bekészített fürdőköpeny és törölköző, hajszárító, minibár, széf, síkképernyős TV, ingyenes internet elérhetőség szolgálja a vendégek kényelmét.

Luxus superior kétágyas szoba

A különleges hangulatú szobák egyediségét a többfunkciós pezsgőkáddal felszerelt fürdőszobák adják, melyeket egy elegáns üvegfal választ el a szobától. Extra méretű bioágy, direkt hívásos telefon, bekészített fürdőköpeny és törölköző, hajszárító, minibár, széf, síkképernyős tv, ingyenes internet elérhetőség szolgálja a vendégek kényelmét. A szobák egy része erkélyes és valamennyi szobában van kihúzható bőr kanapé.

Családi apartman szoba

Külön légtérben található a hálószoba és a nappali, így a gyermekek és a szülők együtt, de mégis elszeparáltan pihenhetnek. A szobatípushoz tartozik teakonyha, a nappaliban az ülőgarnitúra kihúzható. A szobák egy része erkélyes, nagyméretű bioágy, direkt hívásos telefon, bekészített fürdőköpeny és törölköző, hajszárító, minibár, széf, síkképernyős tv, ingyenes internet elérhetőség található bennük.

Junior suite szoba

A rendkívül tágas, lakosztály jellegű szobák külön légterű hálószobára és nappalira oszthatóak, és nagy családok elhelyezésére is kiválóan alkalmasak, akár 4 felnőtt és 2 gyermek is elfér bennük. Saját zuhanyzóval, zuhanyzóval és káddal vagy csak káddal felszerelt fürdőszobával rendelkeznek, részben erkélyesek, 3 szoba pedig többfunkciós pezsgőkáddal felszerelt. A fentieken túl direkt hívásos telefon, bekészített fürdőköpeny és törölköző, hajszárító, minibár, széf, síkképernyős tv, ingyenes internet elérhetőség található bennük.

Lakosztály

A zalakarosi hotel 2 db lakosztálya otthonos és rendkívül tágas elhelyezést kínál. A szobatípus tartozéka 2 hálószoba franciaággyal, nappali bőr ülőgarnitúrákkal, 2 elegáns, kádas fürdőszoba. A nappaliban síkképernyős tv található. Bekészített fürdőköpeny és törölköző, hajszárító, minibár, széf, telefon, internet elérhetőség várja a vendégeket.

Rendezvények

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel légkondicionált rendezvénytermei kitűnően alkalmasak konferenciák, előadások és különböző rendezvények lebonyolítására: a néhány fős megbeszéléstől a 450 fős konferenciáig bármilyen jellegű rendezvény megszervezésére alkalmasak.

A szálloda NTAK engedély száma: SZ19000284

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások