Caramell Premium Resort

****+
Bük
Caramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> BükCaramell Premium Resort****<sup>+</sup> Bük

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Az Alpok lábánál, a gyógyfürdőjéről nevezetes Bükön fogadja vendégeit a négycsillagos Caramell Premium Resort****superior, amely Magyarország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája.

A színvonalas gyógyászati és wellness szolgáltatások mellett a bükfürdői szálloda teljeskörű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat is nyújt. A Hotel Caramell a Feng Shui alapelvei szerint lett megépítve és berendezve, ami hozzájárul a szálláshely kellemes hangulatához.

Wellness

A szálloda wellness részlege jól felszerelt, megfelel a kor elvárásainak. A színvonalas gyógyászati központ fizioterápiás és reumatológus szakorvosai a gyógyulni vágyók rendelkezésére állnak.

 • finn szauna
 • infraszauna
 • tepidárium színterápiával
 • gőzfürdő aromaterápiával
 • sóbarlang
 • különféle masszázsok és fürdők

Holisztikus központ

A szálloda rendelkezik egy holisztikus központtal is, ahol a test, a lélek és a szellem egységének megteremtésére törekednek. A holisztikus kezelések jellemzője, hogy ott nem a tüneteket kezelik, sokkal inkább az okokat kutatják.

 • asztrológia
 • ayurvedikus kezelés
 • energiamasszázs
 • fülgyertya
 • holistic pulsing
 • jövőelemzés
 • kineziológiai kezelés
 • reiki
 • tibeti hangterápia
 • kristálymasszázs gömbökkel
 • grafológia
 • zenés relaxáció
 • tibeti fejmasszázs kristály rudakkal
 • tibeti kezelés olajos masszázzsal

Szobák

142 tágas, különleges hangulatú, klimatizált standard és premium kategóriájú nemdohányzó szobáink mindegyikében lelassul az idő.

Standard kétágyas szoba

A tágas, erkélyes szobák mindegyike fürdővel, zuhanyzóval, hajszárítóval, fürdőköpennyel, széffel, minibárral, TV-vel, telefonnal és internet-csatlakozással felszerelt.

Egyágyas szoba

A tágas, erkélyes szobákhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A zuhanyzó, a hajszárító, a fürdőköpeny, a széf, a minibár, a TV, a telefon és az internet-csatlakozás az alapfelszereltség része.

Apartman

Az 50 m2-es erkélyes apartman két légterű, nappaliból és hálószobából áll. A nappaliban kihúzható kanapé van, a fürdőszoba kádas. Hajszárító, fürdőköpeny, széf, minibár, TV, telefon és internet-csatlakozás tartozik hozzá.

Családi szoba

A családi szoba kettő darab standard kétágyas szoba összenyitásával áll rendelkezésre. A zuhanyzó, a hajszárító, a fürdőköpeny, a széf, a minibár, a TV, a telefon és az internet-csatlakozás az alapfelszereltség része.

VIP lakosztály

A 60 m2-es lakosztály két légterű, nappali és hálószoba van benne. A nappaliban kihúzható kanapé áll, a fürdőszoba hálószobából nyílik. A lakosztályban van jacuzzi, zuhanykabin, hajszárító, fürdőköpeny, széf, minibár, telefon, TV, internet-csatlakozás és a szobához két kisebb erkély is tartozik.

Villa Rosato standard kétágyas szoba

A Villa Rosato apartman épület 30 méterre van a főépülettől és 5 komfortosan berendezett szoba kapott benne helyet. A szobák mindegyike fürdővel, zuhanyzóval, LCD TV-vel, hajszárítóval, fürdőköpennyel, telefonnal és internet-csatlakozással felszerelt.

Rendezvények

A Caramell Premium Resort**** superior Nyugat-Magyarországon
egyedülálló módon 700 fő összkapacitású konferenciakomplexummal rendelkezik.
Rendezvénytermeink modern, szemet gyönyörködtető megoldásokkal születtek
meg, melyek mindegyike klimatizált. Emellett technikai felszereltségük a korunkbeli
igényeket is maximálisan kielégíti:
- Beépített vetítővászon és projektor
- szabályozható fény- és hangerősség
- szélessávú WIFI kapcsolat,
- Flip chart, pin fal,
- mikrofon, hangosítás, világítás,
- DVD lejátszó, TV
Milyen rendezvénytermek szerepelnek palettánkon?
SANTAL bálterem: A Resort legnagyobb, szekcionálható rendezvényhelyszíne
természetes megvilágítással, melynek befogadóképessége eléri a 400 főt, így
remek helyszín lehet a több száz fős konferenciáknak, kongresszusoknak is. A
felhőtlen szórakozást az a’la carte éttermünk és bowling pályánk garantálja.
RAMBUTAN rendezvényterem: A szálloda D épületszárnyának természetes
megvilágítású emeleti különterme. Kisebb létszámú tréningek, előadások
lebonyolítására kiválóan alkalmas.
MANTRA konferenciaterem: A szálloda főépületében található földszinti,
természetes megvilágítású 135 m 2 -es konferenciaterem, 140 fő befogadására
alkalmas és 2 részre szekcionálható.
VILLA ROSATO rendezvényház: A Villa Rosato a Resort hangulatos különálló
épülete. Közepes létszámú, zártkörű rendezvényekhez tökéletesen alkalmas. A
földszinti fogadóterem és a romantikus terasz sokszínű catering megoldásokat kínál.

Hasonló szállások