Hotel Platán

***
Székesfehérvár
Hotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** SzékesfehérvárHotel Platán*** Székesfehérvár

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Háromcsillagos szállodánk, a Hotel Platán Székesfehérvár belvárosának zöldövezeti részében található. A hotel csendes környezetben, gyönyörű platánfák árnyékában 2006-ban épült. Gépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel is könnyedén megközelíthető. A buszpályaudvartól 15 perc, a vasútállomástól mindössze 8 perc sétára található. Az autók az ingyenes, zárt, kamerával megfigyelt parkolóban helyezhetőek el.

A 2018-19-es év során a Platán hotel belső terei megújultak. Szobáinkat és a hozzájuk tartozó fürdőszobákat teljes mértékben felújítottuk, még kényelmesebbé tettük.
24 légkondicionált és központi fűtéssel felszerelt szoba (1 lakosztály, 5 franciaágyas, 3 háromágyas, 14 kétágyas, 1 egyágyas szoba) várja kedves vendégeinket, melyek mindegyikéhez modern, zuhanyzóval ellátott fürdőszoba tartozik. A földszinten egy akadálymentesített szoba áll a mozgáskorlátozott vendégek fogadására.

A tetőtérben található a jacuzzival felszerelt lakosztály, amely igazi búvóhely nászutasoknak vagy egy kis romantikára vágyóknak. Családok számára is ideális választás, mivel a franciaágy és a szomszédos helyiségben lévő 2 ágy mellé akár még további pótágy is elhelyezhető.

A közvetlen hívású telefon, az ingyenes internet csatlakozási lehetőség és a színes televízió műholdas csatornákkal minden szobában megtalálható.
A földszinten a hall, a recepció, az 50 fős étterem és néhány szoba, közöttük a mozgáskorlátozottak részére kialakított szoba, míg az első emeleten egy hangulatos lobby és a szobák többsége található. A tágas, napos tetőtérben egy 60-70 fő befogadására képes konferencia terem kapott helyet.

Az alagsorban került kialakításra egy további konferenciaterem, illetve a pihenést, kikapcsolódást biztosító finn szauna és egy masszázs helyiség.

A szálloda belső udvarán tavasztól őszig egy kellemes, napos teraszon is elfogyaszthatják a reggelijüket a vendégek, de a délutáni kávézás ideális helyszíne is lehet.

Füves napozó kertünk  tovább bővíti vendégeink kikapcsolódási lehetőségeit.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások