Szállodák teniszpályával


Közzétéve:
 

A tenisz szerelmeseinek talán nincs is jobb kikapcsolódási lehetőség, mint egy teniszpályával is felszerelt szállodában eltölteni pár napot. Akkor is érdemes ezekben a hotelekben megszállni, ha csak ismerkedünk a játékkal, hiszen sok helyen szakképzett oktatók is rendelkezésre állnak.


Hotelek teniszpályával

Petneházy Club Hotel*** Budapest

A belvárostól 20 percre, a Budai tájvédelmi körzetben bújik meg ez a kis paradicsom. Ideális választás, ha nem szeretnénk messzire utazni, de mégis kicsit távol lennénk a város zajától. 45 darab skandináv típusú szaunás faház várja a vendégeket, de a főépületben stúdió szobákat is foglalhatunk.

A szálloda egész évben várja a teniszezőket. Télen kettő, nyáron pedig négy salakos pálya közül választhatunk. Ha csak belekóstolnánk a játékba, oktató segítségével tanulhatjuk meg a tenisz alapjait.

A szállóvendégeknek ingyenes uszodahasználat és kedvezményes aquafitnesz edzés is jár. Ha a teniszezés után megéhezünk, a Dunyha vendéglő libakülönlegességeivel tölthetjük fel a hasunkat.

Spirit Hotel Thermal Spa***** Sárvár

A Dunántúl egyik legnagyobb szállodájának 10000 m2-es wellness és fürdőrészlege, saját termálforrása, 22 medencéje, 271 szobája és lakosztálya, valamint 500 fős konferenciaterme van.

A sportolni vágyók két salakos teniszpálya közül választhatnak. Teniszoktatóval fejleszthetjük játékunk, a felszerelések pedig díjmentesen kérhetőek a szálloda vendégei számára.

A tenisz mellett rengeteg további bel- és kültéri sportolási lehetőség közül is választhatunk, pl. úszás, bowling, billiárd, squash, napi fitnesz- és sport programok, fitneszterem, speedfitnesz, Flabélos, nordic walking, kerékpározás stb. A környéken pedig további sportprogramok állnak rendelkezésre, mint lovaglás, sétarepülés, kajak- és kenutúra, stb.

Hotel Helikon*** Keszthely

Közvetlenül a Balaton partján, 20 percre a Festetics kastélytól vár egy balatoni nyaralásra a Helikon Hotel. Étteremmel, játszótérrel, 128 standard és 96 economy szobával és 6 konferenciateremmel rendelkezik a szálloda.

A tenisz szerelmesei nagy területen hódolhatnak a sportágnak. 8 kültéri salakos és 2 beltéri szőnyegborítású pálya áll a vendégek rendelkezésére. Nézőként is helyet foglalhatunk a pálya mellett, olyan eseményeken is, mint a Veterán teniszbajnokság. Oktatót kérhetünk az edzésre, felszerelést is kölcsönözhetünk, sőt a szálloda amatőr bajnokságok szervezését is vállalja.

A teniszezés fáradalmait masszázzsal, szaunázással vagy úszással pihenhetjük ki.

Hotel Makár Sport & Wellness**** Pécs

A pécsi szálloda egy 2,1 hektáros, egykor szőlészetként szolgáló telken épült fel. Az évek során folyamatosan bővítették, így ma már 60 szobával, 150 férőhelyes étteremmel, wellness és sportrészleggel is rendelkezik.

Négy salakos szabadtéri és három fedett proflex borítású teniszpályán játszhatunk. Edzők és adogatógépek is segítik a sport profi elsajátítását.

Hozzászólások

hozzászólás