Hotel Makár Sport & Wellness

****
Pécs
Hotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** PécsHotel Makár Sport & Wellness**** Pécs

Ajánlatkérés

 

OTP, MKB, K&H

Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Pécs mediterrán zöldövezetében, az egyetemi klinikák szomszédságában, a történelmi belvárostól 2 km-re fogadja vendégeit a négycsillagos Hotel Makár Sport & Wellness szálloda.

Az igényes épületet rendezett park övezi, ahol a parkoló mellett teniszpályák, sportpályák és játszótér is helyet kapott. A szálloda a sport szerelmeseinek és a pihenésre, feltöltődésre vágyóknak egyaránt minden igényt kielégítő szolgáltatásokat kínál.

Wellness

A Makár Hotel folyamatosan bővülő wellness részlege változatos szolgáltatásokat nyújt. Cégek, baráti társaságok számára a szálloda lehetővé teszi a zártkörű wellness party-k megszervezését is.

  • úszómedence
  • infraszauna
  • finn szauna
  • sóterápiás szaunák
  • kútvizes csobbanó
  • jacuzzi
  • zuhanytemplom
  • kneipp taposó

Szobák

A pécsi Hotel Makár 3 épületegysége különböző időszakban épült, ezért különböző felszereltségű és kategóriájú elhelyezést nyújt. A négycsillagos Central épületben nagyméretű, többféle beosztású, korszerű bútorozású, központilag klimatizált szállodai szobák kaptak helyet. Minden szobához terasz vagy erkély kapcsolódik.

Central épület – családi szoba

Egy átlagosnál jóval nagyobb méretű superior szoba vagy összenyitható superior szobák tartoznak ebbe a kategóriába. Mivel a szoba pótágyazható és így akár 4-6 személy is kényelmesen elfér bennük, ezért főleg családoknak nyúlt ideális elhelyezést.

Central épület – deluxe szoba

Ezek a legtágasabb szobák, exkluzív bútorokkal és hatalmas franciaággyal vannak berendezve. A szobához panorámás franciaerkély kapcsolódik. A fürdőszobában zuhanyfülke, kád és dupla mosdó is van.

Atrium épület

Az Atrium épületegység háromcsillagos felszereltségű, kétszintes épületét egy fedett folyosó köti össze a központi épülettel. A 14 szoba virágos folyosóról nyílik és a csendes belső parkra néz. A szobák modern bútorokkal vannak berendezve, fürdőszobásak és önállóan szabályozható klíma van bennük.

Sport épület

A háromcsillagos Sport épületegység egyszintes és nem kapcsolódik a központi épülethez. Az épület motel megoldású, vagyis külön-külön megközelíthető lakóegységekből áll. A szobák régebbi design szerinti bútorokkal vannak berendezve, konyhapult mindegyik szobában van.

Rendezvények

A pécsi szálloda konferencia- és rendezvénytermei különböző típusú, 80-150 fős rendezvények megtartására alkalmasak. A Hotel Makár lelátós sportcsarnoka akár 1000 fős kongresszus, koncert vagy találkozó számára is ideális helyszínt biztosít.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások