Fordan Hotel

***
Pécs
Fordan Hotel*** PécsFordan Hotel*** PécsFordan Hotel*** PécsFordan Hotel*** PécsFordan Hotel*** PécsFordan Hotel*** PécsFordan Hotel*** PécsFordan Hotel*** Pécs

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Pécs belvárosában, a történelmi városrész közelében várja vendégeit a háromcsillagos Fordan Hotel, ami 2010-ben nyitotta meg kapuit.

A pécsi szálloda nemcsak a történelmi látnivalókhoz, de a tömegközlekedési csomópontokhoz is közel fekszik, így könnyen megközelíthető. Kényelmes szobái és a remek kiszolgálás mellett arról is nevezetes, hogy a hotel bárja ad otthon a város legjobb biliárdszalonjának.

Szobák

A Fordan Hotel 20 kétágyas standard, illetve deluxe szobában nyújt elhelyezést vendégeinek. A szobák klimatizáltak, fürdőszobával felszereltek, az ágyak matracaiban memory hab biztosítja a pihentető alvást. A televízió, a telefon, a WiFi és a minibár az alapfelszereltség része. A környezettudatottság jegyében a használati meleg víz előállításáról részben az épületre felszerelt napkollektorok gondoskodnak.

Hasonló szállások

  • Boutique Hotel Sopianae*** Pécs A Szent Péter és a Zsolnay Múzeum szomszédságában, Pécs belvárosában fogadja vendégeit …
  • Hotel Arkadia*** Pécs Pécs belvárosában, a Széchenyi tér közelében áll a háromcsillagos Hotel Arkadia bauhaus …
  • Hotel Retro*** Pécs Pécs belvárosában a sétálóutca és a Zsolnay kulturális negyed szomszédságában, a Tudásközpont …