Laterum Konferencia és Wellness Hotel

****
Pécs
Laterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** PécsLaterum Konferencia és Wellness Hotel**** Pécs

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Laterum Konferencia & Wellness Hotel Pécsen várja vendégeit kitűnő étteremmel és rendezvényteremmel, valamint kényeztető wellness szolgáltatásokkal.

A pécsi szálloda 20 éve családi vállalkozásban működik, egyedi stílusa, felújított, modern szobái és a vendéglátás magas színvonala egyaránt közkedvelt szálláshellyé teszi.

Wellness

A szálloda szolgáltatásai felhőtlen kikapcsolódást és maximális felfrissülést nyújtanak.

  • élménymedence
  • pezsgőfürdő
  • finn szauna
  • infraszauna
  • gőzkabin
  • trópusi eső
  • masszázsok

Szobák

A pécsi Hotel Laterum modern bútorokkal berendezett kettő-, három-, illetve négyágyas szobákkal várja vendégeit.

3 csillagos superior szoba

24 m²-es kétágyas, három- illetve négyágyas szoba igény esetén összetolható ágyakkal, WiFi-vel, televízióval, hűtőszekrénnyel és dohányzóasztallal.

4 csillagos superior szoba

Teljesen felújított szoba, két különálló ággyal vagy franciaággyal és kétszemélyes kanapéval, valamint WiFi-vel, televízióval, hűtőszekrénnyel és dohányzó- és fésülködőasztallal.

4 csillagos lakosztály

Teljesen felújított, 28 m² alapterületű szoba, igény esetén összetolható ágyakkal, WiFi-vel, televízióval, hűtőszekrénnyel és fésülködőasztallal.

Rendezvények

A Laterum Konferencia Hotel 250-150 fős konferenciatermekkel, valamint három 80 fős kisebb teremmel különböző nagyságú üzleti rendezvények, konferenciák, családi események ideális helyszíne.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások