Bográcsozás szállodákban


Közzétéve:
 

Ha jó az időjárás és épp kikapcsolódni készülünk pár napra, remek program lehet a bográcsozás, a szabadtéri sütés-főzés. Ez céges rendezvények, csapatépítő programok esetén is jó ötlet, hiszen egy kis közös főzőcskézés biztosan összehozza a társaságot. Mai cikkünk bemutat néhány bográcsozási lehetőséggel rendelkező szállodát az országban.

Hotel Aqua*** Eger

Hotel Aqua *** EgerA Hotel Aqua ez egri belváros szívében, a termálfürdőtől nem messze várja a vendégeket. A sok látnivaló csak egy karnyújtásnyira van innen: az Egri vár, a Dobó István vármúzeum, a Bazilika és a város összes különlegessége.

A szállodának van egy udvara, ahol sütögethetnek a vendégek. Mivel a belvárosban teheti meg mindezt, nem kell otthon megvenni minden alapanyagot.

Ha esetleg rossz az időjárás, akkor sem kell feladni a gasztronómiai kalandokat. A Zsálya Bisztró kitűnő egri specialitásokkal szolgál, helyi alapanyagokból dolgoznak és természetesen az egri borok közül is válogathatunk.

Walden Hotel*** Dobogókő

Walden Hotel *** DobogókőBudapesttől mindössze 39 kilométerre, Dobogókőn, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén található a 34 szobás Walden Hotel. Igazi természetbarát szálloda, amely kiváló bázisa lehet a túrázóknak. A környéken található a Rám-szakadék, az egyik legnépszerűbb túraútvonal. Szintén kiváló túracélpont a Vadálló-kövek, valamint a Pilis-tető, ahonnan csodás a kilátás.

A szabadtéri sütéshez kiváló helyszín a szálloda parkja, amelyhez a személyzet készséggel nyúlt segítséget.

Nefelejcs Hotel*** Mezőkövesd

Nefelejcs Hotel *** MezőkövesdA mezőkövesdi Nefelejcs Hotel 26 szobával várja a vendégeket. Céges és családi programokra egyaránt jó választás. A szobák és az egész szálloda jól felszerelt és elegáns. A Zsóry-fürdő közvetlen közelében található szálloda saját wellness részleggel is rendelkezik: belső pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, manikűr, pedikűr, masszázs és szolárium található az épületben.

A szálloda udvarán kiépített tűzrakóhely van asztalokkal és székekkel.

Szalajka Liget Hotel és Apartmanház**** Szilvásvárad

Szalajka Liget Hotel és Apartmanház **** Szilvásvárad

A Szalajka Liget Hotel a nyugalom szigete. A Bükki Nemzeti Parkban, az erdő szélén található a 32 szobás főépület és a 13 apartmanház. A szállodának játszótere, étterme, külső medencés wellness része és konferenciaterme is van. A táj felfedezésére túraútvonalak, hegyi rollerek és kerékpárok szolgálnak.

A szabadtéri sütögetéshez két kiépített tűzrakóhely is található a szálloda területén és minden eszköz adott egy hamisitatlan családi kerti partihoz.

2013-ban nyílt meg a szálloda közvetlen szomszédságában a Szalajka Relax Park, amelyben az országban egyedülálló, 20 fős, fafűtésű erdei panoráma szaunaház, multifunkciós sportpálya, minigolfpálya, szabadtéri jacuzzi, 250 fős kemencés-pisztrángsütős rendezvényterasz található.

Hozzászólások

hozzászólás