Hotel Aqua

***
Eger
Hotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** EgerHotel Aqua*** Eger

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Eger belvárosának szívében, a Török fürdőhöz, a gyógyfürdőhöz, az uszodához és a várhoz egyaránt közel várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Aqua Eger.

A szállodából, remek elhelyezkedésének köszönhetően, a város történelmi látnivalói és nevezetességei is könnyen elérhetőek.

Szolgáltatások

Az egri szálloda recepcióján sport- és játékszereket is lehet kölcsönözni, illetve itt lehet a különféle masszázsokat is előjegyeztetni. A hotel impozáns kertje kitűnő terepe az ellazulásnak. A pihenésen túl sütés-főzési lehetőség is van, ami emlékezetes esti programot kínál.

Szobák

Az egri Hotel Aqua 16 összkomfortos, átlagosnál nagyobb alapterületű, otthonosan berendezett szobája egyidejűleg 50 vendégnek biztosít szálláshelyet. Minden szoba légkondicionált, póágyazható, az ágyakban gyógymatrac gondoskodik a pihentető, nyugodt éjszakai alvásról. A szobák mindegyikében van televízió, ingyenes internet-csatlakozási lehetőség, ébresztésre alkalmas telefon, valamint igény esetén hűtőszekrényt is tudnak biztosítani. A hotelnek van 5 apartmanja is, ezekhez jól felszerelt konyhasarok is tartozik.

Hasonló szállások