Hotel Korona

****
Eger
Hotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** EgerHotel Korona**** Eger

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Eger belvárosának legcsendesebb, zöldövezeti részén várja vendégeit a négycsillagos Hotel Korona. A környezetbarát szálloda jól felszerelt szobákat, wellness szolgáltatásokat és konferencia lehetőséget kínál vendégei számára.

Szolgáltatások

A szálloda épülete alatt található a több mint kétszáz éves István Pince és Nemzeti Bormúzeum. A vendégek szakszerű vezetéssel megismerhetik a pince történetét, megkódtolhatják a borokat. A Borszentélyben több évig érlelik a Ház borait. A Vincellér Borozóban és a pince éttermében vacsoraestek rendezhetőek. A pincerendszer két éttermi ága közel 200 fő befogadására alkalmas.

Wellness

MEGÚJULT WELLNESS RÉSZLEGGEL, KIBŐVÍTETT SZOLGÁLTATÁSOKKAL VÁRJUK VENDÉGEINKET!

 • egy 12 méteres, 29 fokos szabálytalan alakú úszásra alkalmas medence 80-160 cm folyamatos mélyüléssel
 • egy 10 fő részére kényelmes élmény medence 90 cm mély, 33-35 fokos hőmérséklettel, élmény elemekkel
 • egy 5 személyes jacuzzi szintén 33-35 fokos hőmérséklettel
 • Szauna sziget: finn, bio, aroma és infra szauna, aroma és sókamra
 • Gőzfürdő: hammam
 • Egyéb: tepidárium, kneipp taposó, római kút, dézsa zuhany, trópusi zuhany, pihenő, napozó használata, álló szolárium
 • Különféle masszázsok, kozmetikai és arc kezelések biztosítanak szakképzett gyógymasszőreink a felfrissülni és gyógyulni vágyóknak.
 • Pihenésük alatt gyógyteákat, ásványvizeket és egészséges italokat kínálunk.

Szobák

Szállodánk két épület együttesből áll. Az épület részek rövid, fedett, zárt, fűtött folyosóval vannak összekötve, így a közlekedés az épületek között kényelmes, kellemes és nem időjárás függő.

fő épületben – ahol az étkezés és a wellness részleg is található- 14 db classic 4*-os szoba – dupla, külön, franciaágyas és családi apartman- valamint 14 db superior 4*-os kategóriájú szoba találhatók. A 14 db superior szoba dupla, külön illetve francia ágyasak, valamint megtalálható még 2 db Executive (VIP) lakosztály, 1 db családi apartman valamint egy minden igényt kielégítő, luxus kategóriájú presidential lakosztály.

A B. épület szárnyban a BORSZÁLLODAI HANGULATOT KEDVELŐKNEK, 20 db szintén 4*-os kategóriájú tematikus borszállodai szoba, un. VINTAGE szoba került kialakításra.  Dupla, külön, franciaágyas típusú szobák között lehet választani. Ezen épületszárny alatt található a 220 éves István pince és Nemzeti Bormúzeum valamint a BEATLES múzeum és a konferencia termek. Kivállóan alkalmas konferenciák résztvevőinek elszállásolására, vagy csoportok elhelyezésére, akik szeparáltabban szeretnének lenni az egyéni vendégektől.

Minden szobánk légkondicionált és nem dohányzó.

Rendezvények

A szálloda különböző nagyságú termei 10-150 fős konferenciák, üzleti rendezvények, tréningek, családi események megtartásához nyújtanak ideális helyszínt.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások

 • Panoráma Hotel*** Eger A Mátra és a Bükk hegység lábánál, Eger belvárosának közelében, a vár …
 • Hotel Eger & Park**** Eger Egy szállodaként, két kategóriában kínálja szolgáltatásait Egerben a 3* superior kategóriájú Hotel …
 • Hotel Aqua*** Eger Eger belvárosának szívében, a Török fürdőhöz, a gyógyfürdőhöz, az uszodához és a …