Olcsó siófoki szállás


Közzétéve:
 

Itt a nyári szünet, el lehet kezdeni a nyaralás megszervezését. Ha a választás idén is a megunhatatlan Balatonra esne, mai cikkünkben bemutatjuk Siófok legkedvezőbb árú szálláshelyeit.

Villa Mediterrana

Siófok békés, kellemes hangulatú belvárosának határán várnak ránk a Villa Mediterrana pihentető kényelmű apartmanjai. Családi, vagy baráti társassággal történő nyaraláshoz tökéletesen alkalmasak az akár öt fő befogadására is képes olcsó siófoki apartmanok, melyekhez fürdőszoba, konyha, TV, és széf is tartozik. A tökéletes kikapcsolódást mindezeken felül masszázs és fodrász szolgáltatások is segítik, a város legfontosabb pontjai pedig gyalog is könnyen elérhetőek.

olcsó siófoki apartman medencévelolcsó apartman Siófokon

Napsugár Villa

Szintén egyenesen az Aranyparton szállhatunk meg, ha a Napsugár Villát választjuk. Két darab kétszobás, és egy darab egyszobás apartman bérelhető itt, melyek külön bejáratokkal rendelkeznek. Az olcsó siófoki szállás udvarán saját medence, és grillezési lehetőség is biztosítja a szórakozást a nyaralóknak, de az alig 50 m-re fekvő strand is egész napos programokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

medencés villa Siófokonolcsó szobák Siófokon

Radio Inn Hotel

A parttól alig néhány méterre áll a kétcsillagos Radio Inn Hotel. Mind a standard, mind a családi szobákhoz saját fürdőszoba, minihűtő és TV tartozik a teljes kényelem biztosítása érdekében. Az olcsó siófoki szálloda területén lehetőség van biliárdozásra, bográcsozásra és pingpongozásra is.

olcsó siófoki szállodai szobavízparti siófoki hotel

Hotel Vénusz

A családias hangulatú hotelben drinkbár és nagy kerti terasz áll a vendégek rendelkezésére. Az épülethez parkosított kert, parkoló, gyermekjátszótér tartozik, míg a szomszédos teniszpályák és a kerékpárkölcsönző az aktív pihenés kedvelőinek biztosítanak kikapcsolódást. A siófoki szálloda 57 kétágyas, pótágyazható szobával várja vendégeit. A szobák mindegyikében található TV, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, valamint erkély vagy terasz.

siófoki szállodasiófoki hotelszoba

A szoba.hu teljes siófoki szállás kínálata itt található.

Hozzászólások

hozzászólás