Európa Hajó


Közzétéve:
 

A különleges rendezvények különleges helyszínt kívánnak, az Európa Hajó pedig kiváló lehetőséget biztosít ehhez.

Rendezvény ajánlatkérés

Legyen az családi esemény, esküvő, bankett, esetleg üzleti tárgyalás, termékbemutató vagy konferencia, minden esemény sokkal felejthetetlenebbé válik, ha a megszokott szállodai vagy éttermi környezett helyett a vízen rendezzük meg. Az Európa Hajó az egyik legnagyobb és legszebb magyarországi rendezvényhajó, így bármilyen különleges alkalomhoz nagyszerű választás.

Európa Hajó Budapest Európa Rendezvényhajó Budapest

Ritka az olyan helyszín, amelyet teljesen a saját igényeinkre szabhatunk, ám az Európa Hajó ebben is különbözik az átlagtól. A termek színvilágától kezdve, a speciális fényhatásokon át a teljes belső elrendezésig mindent a szervezők határozhatnak meg, hogy minden épp úgy alakuljon, ahogy azt eltervezték. A modern technikai felszereltség természetesen nem lehet kérdés. Profi hangmérnökök gondoskodnak arról, hogy az előadókat a hajó minden pontján ugyanolyan jól lehessen hallani.

Európa Rendezvényhajó Európa Hajó

A hajó három terme mind más és más eseményeknek adhatnak helyet. A Pest és Buda termek 122 és 139 négyzetméterükkel már önmagukban is megfelelőek lehetnek egy nagyobb rendezvényhez, ám még őket is felülmúlja a hatalmas, akár 600 fő befogadására is képes Európa terem. Mindegyik fedett részt lehetőségünk van állófogadásra berendezni, vagy széksoros, iskolapados, valamit U és kör alakú elrendezésben kialakítani.

budapesti konferenciahelyszínbudapesti rendezvényhelyszín

Nyáron azonban a szabadtéri események a legnépszerűbbek, amelyben az Európa Hajó szintén páratlan lehetőségeket kínál. A fedélzeti és a panoráma teraszok egyenként 320 négyzetméteres alapterületen várják mindazokat, akik a jeles események megünnepléséhez Budapest és a Duna gyönyörű látképét szeretnék háttérnek.

Európa Hajó - rendezvény helyszín Európa Hajó - konferencia helyszín

Minden vendég a legjobb kiszolgálást kapja itt, legyen akár a hazai, akár a nemzetközi konyha szerelmese. A hajó konyhájának remekeit profi felszolgálók hozzák a vendégek elé.

Az Európa Hajó egészen egyedülálló a budapesti rendezvényhelyszínek között. Aki szeretné igazán különleges hangulatban tölteni következő privát vagy céges eseményét, annak mindenképp érdemes fontolóra vennie ezt a különleges helyszínt.

A szoba.hu munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, ha konferencia vagy egyéb rendezvény helyszínét keresi. Kérjük, kattintson az alábbi gombra!

Rendezvény ajánlatkérés

Hozzászólások

hozzászólás