Szállodák kültéri medencével


Közzétéve:
 

Szinte mindenki víz közelében képzeli el a nyaralást, hiszen ez egyszerre nyújt remek szórakozást, és véd meg a nyári napok kíméletlen forróságától. Mai cikkünk bemutatja a külső medencével rendelkező belföldi szállodák legjobbjait.

Hotel Azúr**** Siófok

Siófok négycsillagos szállodájával, a Hotel Azúrral kezdjük a listánkat. A Balaton legnagyobb wellness- és konferenciaszállodájaként nem meglepő, hogy milyen sok változatos szolgáltatással találkozhatunk itt. A közel 3700 m²-es wellness központban élményfürdők, különleges kezelések, szaunapark szolgálja a vendégek teljes kikapcsolódását, míg a kültéri medencék és a Balaton aktív szórakozási lehetőségeket nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hotel Azúr Siófok - külső élménymedenceHotel Azúr Siófok - balatoni strand

Hotel Silvanus**** Visegrád

A négycsillagos Hotel Silvanus az ország egyik legszebb panorámájával büszkélkedhet, hiszen a szobákból gyönyörű kilátás nyílik vagy a Dunakanyarra, vagy a Visegrádi várra. Ezt azt előnyt használta ki akkor is, mikor megépítette szabadtéri medencéit, hiszen így az úszás, vagy a hűsölés közben a lélegzetelállító tájban is gyönyörködhetünk. 2011-ben a wellness központ elnyerte Az év medencéje díjat, de ezen kívül is rengeteg magas minőségű szolgáltatás várja a vendégeket, például sókamrák, gőzfürdők és szaunák.

Hotel Silvanus Visegrád - kültéri medencékHotel Silvanus Visegrád - medencék kilátással

Greenfield Hotel Golf & Spa**** Bükfürdő

Bár Magyarország egyik legnagyobb golf paradicsomáról van szó, a Greenfield Hotel nem csak azoknak remek választás, akik a nyarat egy kis ütögetéssel akarják feldobni. A 3500 m2-es wellness és spa központhoz öt beltéri és egy fűtött kültéri medence, valamint két finn szauna, gőzfürdők, herbárium, tepidárium, frigidárium, kozmetika, fodrászat és még számtalan más szolgáltatás tartozik. Azoknak, akik testileg-lelkileg szeretnének feltöltődni a szabadság során, változatos sportprogramokat, köztük aqua fitneszt, gerinctornát, kocogást, és aerobicot biztosít a szálloda fitnesz stúdiója.

Greenfield Hotel Bükfürdő - kültéri medenceHotel Greenfield Bükfürdő - úszómedence

Hotel Karos Spa**** Zalakaros

Zalakaros kedvelt célpontja a nyaralóknak, a Hotel Karos Spa pedig a település legnagyobb wellness szállodája. A négycsillagos hotel kiváló választás családosoknak, baráti társaságoknak és pároknak egyaránt, hiszen a felnőttek pihenéséről külső és belső élménymedencék, szaunák, masszázsok, arc- és testkezelések gondoskodnak, míg a kicsiket gyerekmedencék, játszótér és a beltéri játszóházban szakképzett óvónők várják.

Hotel Karos Spa Zalakaros - kültéri élménymedenceKaros Spa Hotel Zalakaros - külső úszómedence

Danubius Health Spa Resort Aqua**** Hévíz

A hévízi négycsillagos szálloda több mint 200 m2-es élményfürdője igazán emlékezetessé tehet minden nyaralást. Gejzírek, zuhatagok, és különleges, víz alatti masszázsok segítenek a teljes kikapcsolódásban, míg a fedett részekben két termálmedence, fitnesztermek és kozmetikai kezelések egészítik ki az élményt. Persze a gyerekek sem unatkozhatnak, hiszen őket játszóház, sport- és játékprogramok várják.

Hotel Aqua Hévíz - külső medenceAqua Hotel Hévíz - külső élménymedence

Hotel Annabella*** Balatonfüred

Balatonfüred egyik legszebb részén, a Tagore sétány mellett áll a háromcsillagos Hotel Annabella. A A 25 méter hosszú kerti úszómedence kellemes felfrissülést nyújt mindenkinek, de a hotelhez tartozó saját strand is sokakat vonz ide a nyár során. A pihentető wellness szolgáltatások mellett rengeteg más szórakozás várja a vendégeket, mint például kerékpározás, asztalitenisz, minigolf, trambulin, valamint kosárlabda- és röplabdapálya.

Hotel Annabella Balatonfüred - kerti úszómedenceAnnabella Hotel Balatonfüred - külső medence

Hozzászólások

hozzászólás