Kolping Hotel

****
Alsópáhok
Kolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** AlsópáhokKolping Hotel**** Alsópáhok

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A 450 férőhelyes Kolping Hotel Alsópáhokon, Hévíztől 1 km-re, Keszthelytől 6 km-re található. A 10 hektáros parkban a gyerekeket az ország legnagyobb szállodai játszóháza, gyerekmedence, és a nyári szünidőben korcsoportos gyerekprogramok várják.

Wellness

Az egész napos móka-kacagás, ezernyi program és gyereksereg mellett a szülőknek egy kis nyugalomra is szükségük van. A kalandos programoknak és a szakképzett gyerekfelügyelőknek köszönhetően a szülőknek is lesz idejük kettesben tölteni néhány órát lelkiismeret-furdalás nélkül. A fürdőrészleg csak felnőtteknek kialakított részében magukban lehetnek, pihenhetnek, szaunázhatnak, csend van, romantikusak a fények és száll a gőz a levegőben… Masszőrök állnak sorban, hogy a fáradt izmokon lazítsanak, indul a gerinctorna a fitness teremben, halk zene szól a medence partján, varázslatos a fényterápia az éjszakai fürdőzéskor, sétára csábít a park…

Szobák

A kétágyas szobák a gyermek nélkül vagy egy babával érkezőknek kényelmesek, az egyedülálló felszereltségű családi apartmanok kifejezetten a nagyobb vagy többgenerációs családok fogadására alkalmasak.

Rendezvények

A konferencia, tréning legtöbbször egyet jelent a családtól távol töltött napokkal. Hogy ez ne így legyen, a szálloda a családtagokat is vendégül tudja látni. Miközben a résztvevők dolgoznak, a család számára tartalmas szórakozást biztosít a hotel. A park közepén a szeparált konferenciaemelet biztosítja a nyugodt környezetet a munkához. A rendezvénytermek maximum 30, 40 ill. 110 fő befogadására alkalmasak.

Rendezvény ajánlatkérés