BF Hotel és Üdülőház

Balatonföldvár
BF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház BalatonföldvárBF Hotel és Üdülőház Balatonföldvár

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Balatonföldvár legszebb részén, a sétány mellett, közvetlenül a vízparton található a BF Hotel és Üdülőház. A szálláshelyet csupán a sétány választja el a víztől, így saját lépcsővel és stéggel is rendelkezik. A városközpont mindössze 5 perc sétára található.

Szolgáltatások

A szállodához bár, étterem és parkoló tartozik. A hatalmas kert kiválóan alkalmas napozásra és pihenésre. Napozóágyak, játszótér, bográcsozási lehetőség is van és kerékpárt is lehet kölcsönözni.

Szobák

A balatonföldvári hotel 30 felújított, fürdőszobával, LCD TV-vel, hűtővel ellátott szobával várja a nyaralni vágyókat. A kánikula ellen menedéket kereső vendégek a klímával felszerelt szobákat is választhatják. Családi szobák is rendelkezésre állnak a kényelmes családi nyaralás érdekében.

A szálláshely szezonálisan tart nyitva.

Hasonló szállások