Goldhaus Vendégház

Balatonfüred
Goldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház BalatonfüredGoldhaus Vendégház Balatonfüred

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

A Balaton északi partján, Balatonfüreden, a városközpontban várja vendégeit a környék egyik legkedveltebb üdülőhelye, a háromcsillagos Goldhaus Vendégház.

A vendégháztól a strand és a Tagore sétány is könnyen elérhető. A kertben egy medence, a recepció mellett pedig egy kis drinkbár kínál felfrissülést a meleg nyári napokon.

Szobák

A balatonfüredi Goldhaus Vendégház 10 klímás szobában összesen 22 férőhellyel várja vendégeit. Ezek között vannak franciaágyas és családi szobák is. A hűtőszekrény, a televízió és a széf az alapfelszereltség része. A balatoni szálláshely első emeletén egy felszerelt konyha, a tetőtérben külön internetes szoba áll a vendégek rendelkezésére.

Hasonló szállások