Hotel Tópart

***
Balatonvilágos
Hotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** BalatonvilágosHotel Tópart*** Balatonvilágos

Ajánlatkérés
Kedvencekhez ad
Akciófigyelő
Nyomtatás

Családias hangulatú, vízparti szállodánk 18 tökéletesen felszerelt szobával, wellness részleggel, saját, ősfás stranddal, játszótérrel, valamint számtalan sportolási lehetőséggel várja a vendégeket.

A kulináris élvezetekről a szálloda kiváló szakács csapata gondoskodik: a szezonális és helyi különlegességek és a magyar konyha hagyományos ízei mellett a nemzetközi ételsorok specialitásait szolgáljuk fel, és külön odafigyelünk arra is, hogy a glutén- és laktózérzékeny, valamint vegetáriánus vendégeink is jól lakjanak.

A fizikai és szellemi feltöltődésre vágyóknak álmodtuk meg a Tópart Wellnesst, amely jakuzzival, finn szaunával, infra szaunával, gőzkabinnal és skót zuhannyal is felszerelt. Azért pedig, hogy teljes legyen a test és lélek megújulása, wellness részlegünket úgy alakítottuk ki, hogy Ön minden szögből és minden pillanatban ráláthasson a Balatonra.

Standard és Classic szobáink az épület három szintjén helyezkednek el. Szállodai szobáink különböző stílusúak.
Superior szobánk az épület első és második emeletén helyezkednek el. Ezen szobáink balatoni panorámával és erkéllyel is rendelkeznek. Superior szobáink közül az egyik mozgáskönnyített fürdőszobával felszerelt.
Családi szobáink az épület három szintjén helyezkednek el. Minden családi szobánk két légterű. Szállodai szobáink különböző stílusúak.
A Tópart Hotel és Étterem csapatának fontos, hogy mozgássérült vendégeink kikapcsolódása is teljes legyen, ezért Balatonra néző, erkélyes és akadálymentesített szobánkat egy méteres magasságban villanykapcsolókkal, a hálószobából nyíló fürdőszobát pedig extra eszközökkel szereltük fel. A szálloda épületében lift is működik.

Rendezvény ajánlatkérés

Hasonló szállások